Moda

Dženifer Lopez davno nije pokazala ovakav dekolte (foto)

Dženifer Lopez davno nije pokazala ovakav dekolte (foto)

Pevačica Dženifer Lopez pre nekoliko dana pojavila se na Internacionalnom filmskom festivalu u Palm Springsu koji je okupio mnoga poznata holivudska lica

Najbolje obučene žene u 2019. godini: One su modne ikone današnjice

Kao i obično latino diva odlučila je da zaseni sve prisutne svojim izgledom, pa je tako i ovu godinu rešila da nastavi u duhu glamuroznih haljina o kojima će se pričati.

Džej Lo je prošetala crvenim tepihom u spektakularnoj cvetnoj korset haljini sa dugačkim šlepom, kreaciji londonskog dizajnera Ričarda Kuina.

Na ovoj svečanoj večeri, na kojoj je Dženifer dobila i nagradu za ulogu u drami Hustlers, društvo na crvenom tepihu pravio joj je verenik, igrač bejzbola u penziji Aleks Rodrigez.

Sinoć se popularna latina pojavila u nežno plavoj haljini na LAFCA dodeli nagrada u Los Anđelesu gde je dobila nagradu za najbolju sporednu ulogu, za film "Hustlers", u kojem igra striptizetu Ramonu.

 

Inače, Dženifer je krajem prošle godine učestovala u reviji povodom 20. godišnjice luksuznog brenda “Versaće” na Nedelji mode u Milanu i malo je reći da oduševila sve prisutne.

Pevačica je prošetala pistom u otvorenoj zelenoj haljini, kroz koju su se mogle videti sve njene savršene obline, zbog kojih je teško poverovati da je nedavno napunila 50 godina. Sličan ovaj model ponela je i 2000. godine na dodeli Gremija nakon čega je ovo njeno izdanje postalo deo modne istorije crvenih tepiha.

Dok je koračala, niko se nije ustručavao da je snimi telefonom, a na kraju je ispozirala sa Donatelom Versaće.

Kako izgleda Dženifer u istoj haljini 19 godina kasnije, pogledajte OVDE.

Podsećamo, pevačica i glumica Dženifer Lopez dobila je prošle godine priznanje “Veća modnih dizajnera Amerike” (CFDA) za svoj besprekoran stil.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 25. Нов 2019. у 7:37 PST