Moda

Vojvotkinja ne želi da siđe sa modnog trona: Kejt Midlton u potpuno drugačijem izdanju (foto)

Vojvotkinja ne želi da siđe sa modnog trona: Kejt Midlton u potpuno drugačijem izdanju (foto)

Iako su svi očekivali da će vojvotkinja od Kembridža, kao i uvek, da zablista u svom prvom javnom pojavljivanju ove godine, niko nije očekivao baš ovo.

Naime, lepa Kejt Midlton odlučila je da odstupi od svog uobičajenog stila i pojavi se sa šik modnim detaljem koji je dao potpuno novu notu njenoj odevnoj kombinaciji.

Kejt Midlton u providnoj čipkastoj haljini, o da! Ako ne verujete, pogledajte

Vojvotkinja je sa suprugom princom Vilijamom za vikend prisustvovala misi na kraljičinom imanju, pa se za ovu priliku obukla drugačije nego dosad, prenosi index.hr.

Elegantne šešire, karakteristične za članice kraljevske porodice, zamenila je plavim fedora šeširom s ukrasnim perjem, a ovaj modni dodatak doprineo je da izgleda ležernije i modernije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bazar as marias (@bazarasmariaspop) дана 6. Јан 2020. у 6:03 PST

Modnu kombinaciju upotpunila je "prskanim" kaputom u tamnim zemljanim tonovima kao i braon čizmama do kolena s visokom potpeticom.

Kaput je iz brenda Roksanda, naše kreatorke Roksande Ilinčić, ali ne iz najnovije, već iz kolekcije za jesen/zimu 2016. Cena ovog kaputa, sečenog u struku i dužine do pola listova, a koji naglašava figuru, bila je oko 2.600 funti, prenosi Hello!.

Kejt je tako još jednom oduševila sve koji prate njen lik i delo, ali i mnoge modne kritičare.

Kako se vama dopada?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Cambridge's (@teamcambridges) дана 6. Јан 2020. у 5:34 PST


Inače, iako je druga snajka Britanije Megan Markl uvek na meti javnosti i mediji, krajem prošle godine to je bila Kejt Midlton.

Naime, Kejt se navodno, kako su tada preneli strani mediji, opustila uz nekoliko čaša pića sa mama iz škole koje posećuju njena deca na proslavi koja je bila organizovana kako bi se roditelji bolje upoznali. Vojvotkinja je ušla kroz skrivena vrata, daleko od paparaca i novinara, ali za njeno pojavljivanje na ovom događaju ipak se saznalo.

Najbolje obučene žene u 2019. godini: One su modne ikone današnjice

Ovakva vest uzdrmala je Britaniju, s obzirom na to da Kejt Midlton važi za “onu bolju snaju” kojoj se ovakvi ispadi nikada ne dešavaju.

Podsećamo, vojvotkinja od Kembrida je nedavno privukla pažnju javnosti i svojom reakcija kada je vidno odbila trenutak nežnosti sa svojim suprigom Vilijamom.

Naime, ovaj neprijatan momenat brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Snimak koji je počeo da kruži internetom, prikazuje Kejt i Vilijama koji u spomenutoj emisiji nasmejani razgovaraju sa gošćama, ali gde u jednom trenutku, princ odlučuje da “pomazi” svoju suprugu na što je ona odreagovala poprilično neočekivano – otresito je skolonila njegovu ruku sa njenog ramena. Više o tome pogledajte OVDE