Moda

Dodela BAFTA nagrada: Šarliz Teron oduševila modnim izdanjem, Kejt Midlton razočarala starom haljinom! (foto)

Dodela BAFTA nagrada: Šarliz Teron oduševila modnim izdanjem, Kejt Midlton razočarala starom haljinom! (foto)

story

Sinoć je održana 73. svečana dodela BAFTA nagrada a ovom prilikom na crvenom tepihu okupio se veliki broj poznatih ličnosti

Pored svačenih toaleta koje su i ove večeri bile u fokusu, veče je svakako prošlo i u dodeli sjajnih nagrada. Hoakin Feniks koji je osvojio publiku ulogom u filmu "Joker" proglašen je za najboljeg glumca dok je Rene Zelveger dobila nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Judy".  Neizostavan bio je i Sem Mendez koji je osvojio nagradu za najbolju ratnu dramu pod nazivom "1917" a pored njega nagrađen je i Martin Skorseze za film "The Irishman".

Na ovoj prestižnoj manifestaciji BAFTA priznanja počasni gost bila je Kejt Midtlon koja je na crveni tepih došla u pratnji princa Vilijama. Njeno glamurozno izdanje zadivilo je mnoge prisutne, dok su neki njenim izborom bili potpuno razočarani. Ispostavilo da je ovo vojvotkinjnino izdanje "već viđeno" tokom boravka u Maleziji 2012 godine.

Minđuše od 600 dinara koje Kejt Midlton voli više od kraljevskih dijamanata (foto)

Šarliz Teron koja je nedavno oduševila prisutne na večeri uoči Oskara, pnovo je briljirala. Lepa Južnoafrikanka ponela je očaravajuća haljinu od finog materijala, a ovo nežno i lepršavo izdanje začinila je sofistiiranim nakitom.

Šarliz Teron u trendi kombinaciji koju ćete odmah iskopirati! (foto)

Međutim, pored Šarliz  Teron svojim pojavljivanje sve je iznenadila i ćerka Džonija Depa koja se pojavila u providnoj haljini od čipke ispod koje se jasno nazirao donji veš. Lili Rouz Dep ponosno je pozirala fotografima ne marivši za mrke poglede okupljenih.

Margot Robi i Emilija Klark odlučile su se za crne elegantne haljine koje su uvek nepogrešiv izbor ukoliko želite da se istaknete i na slikama izgledate vitko.

Emilija Klark: Seksizam u Holivudu kao borba s rasizmom

Skarlet Johanson blistala u bajkovito roze haljini sa perjem. Ova lepa glumica nominovana i za glavnu i za sporednu ulogu – u filmovima „Priča o braku“ i „Džodžo zec.

Kako su izgledali Al Paćino, Robert De Niro, Kventin Tarantno, Olivija Kolman, popularna Skali i još mnogi drugi, pogledajte na narednoj strani...