Moda

Jelena Karleuša u kreaciji koja je podsetila na najpoznatiju "golu" haljinu Dženifer Lopez! (foto)

Jelena Karleuša u kreaciji koja je podsetila na najpoznatiju "golu" haljinu Dženifer Lopez! (foto)

Jelena Karleuša oduševila stajlingom koji se graniči sa svetskom klasom!

Popularna pevačica Jelena Karleuša juče se na snimanje emisije "Zvezde Granda" pojavila u stajlingu koji je bacio u sensku sve njene prethodne. U provokativnom kombinezonu, Jelena Karleuša pokazala je svoju zavidnu figuru na kojoj je vredno radila u proteklom periodu.

U nikad bombastičnijem izdanju, Jelena Karleuša i ovoga puta stavila je u fokus svoj istančan stil i ukus pa je za snimanje nove emisije popularnog talent šoua ponela Versaćeu kombinaciju.

Jelena Karleuša nikad mršavija a stajling kao iz Flashdance-a (foto)

 

View this post on Instagram

 

Hello there ??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 27, 2020 at 11:08am PST

Seksepilan izbor ove kreacije pokazao je i bujno poprsje poznate dive a mnogima je zapala za oko i negovana koža koju Jelena Karleuša ponosno pokazuje.

Ukoliko ste propustili informacije u proteklom periodu, Jelena Karleuša podvrgla se posebnom režimu ishrane i za manje od godinu dana svoje telo dovela do perfekcije. Redovnim vežbanje, zdravom ishranom, Jelena Karleuša povratila je svu snagu koju je izgubila u teškom životnom periodu. Sa novim "ja" i telom koje oduzima dah Jelena Karleuša spremna je da ruši sve granice.

Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto)

 

View this post on Instagram

 

Very Versace of me ?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 27, 2020 at 2:29pm PST

Jelena Karleuša sponela ličnu kombinaciju koja je podsetila na golu haljinu koju je ponela Dženifer Lopez na reviji Versaće nakon 19 godina

U septembru 2019. godine Dženifer Lopez učestovala je u reviji povodom 20. godišnjice luksuznog brenda “Versaće” na Nedelji mode u Milanu. Tim povodom prošetala je pistom u "goloj" zelenoj haljini, kroz koju su se mogle videti sve njene savršene obline. Zbog ove haljine koja je mogla da pokaže sve nesavršenosti Dženifer Lopez je i pre 19 godine upamćena kao najveća seks bomba.

Jelena Karleuša ili Kim Kardašijan: Dve dive ponovo u istom izdanju

 

View this post on Instagram

 

#JenniferLopez #JLo #VersaceDress #IconicDress

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo.4.ever) on Sep 21, 2019 at 1:14am PDT

Skoro 20 godina kasnije obukla je istu haljinu a zbog njenih oblina i nijedne mane publika je teško poverovala da je nedavno napunila 50 godina. Jedina koja je u sličnom dezenu mogla Džej Lo da stane na crtu je naša popularna diva Jelena Karleuša. 

Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Budući da sa velikom petljom nosi skoro sve modele haljina i kombinacija, smelost Jelene Karleuše naprosto nije iznenadila njene fanove i publiku, ali je sve dobro podsetila koliko savršeno izgled.

Kažite kome bolje pristaje prepoznatljiv Versaće dezen?

Kome bolje pristaje Versaće kreacija?
  • Jeleni Karleuši
  • Dženifer Lopez
525  · 525 
GlasajResultsVrati se na glasanje