Moda

Na ovoj haljini pozavidela bi joj i Paris Hilton: Stil Marije Karan raspametio (foto)

Na ovoj haljini pozavidela bi joj i Paris Hilton: Stil Marije Karan raspametio (foto)

Popularna glumica Marija Karan koja živi i radi u Americi, proslavila je rođendan u izolaciji. Na Instagramu, zahvalila se svojoj publici na čestitkama koje su joj uputili, a u veoma smelom izdanju prave američke "party girl" oduševila je svoje fanove. 

Stil Marije Karan raspametio!

Iako vodi miran porodični život daleko od medija i radoznalih paparaca, Marija Karan ume da iznenadi. Fotografija koja je nastala na dan njenog 38. rođendana oduševila je sve zbog nesvakidašnjeg modnog izdanja.

Stil Marije Karan po kom je prepoznatljiva može se okarakterisati kao damski, sveden i elegantan. Bajkovite haljine pink boje, da sada nisu bile njena "šoljica čaja". Međutim, došlo je do ozbiljnog preokreta.

Prelepa haljina koju je obukla Marija Karan podsetila je na stil američke "party girl" a celokupna priča na slici nadovezala se na imidž koji su izgradile Kajli Džener ili Paris Hilton.

Sudeći po fotografiji koju je objavila prelepa glumica, rođendan u karantinu prošao je u znaku dobre zabave.

NE PROPUSTITE:
FATALNA CRNKA SADA JE PLAVUŠA: Marija Karan prošetala beogradskim ulicama, mnogi je nisu prepoznali

 

View this post on Instagram

 

Happy Bday to me ! Locked down in quarantine but keeping it happy! Thank you @chey_dough for my bday cake and All of you who made my day special! I feel blessed and loved ! ???Thank you

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Apr 29, 2020 at 3:03pm PDT

Stil Marije Karan - Bajkovit pozdrav iz Londona

Marija Karan, glumica koja s godinama izgleda sve bolje i bolje, prošle godine u junu svim svojim pratiocima poslala je pozdrav iz prelepog Londona. Ovaj pozdrav i ne bi bio toliko poseban da Marija Karan nije ličila na Pepeljugu u predivnoj haljini od tila.

Trend bajkovitih haljina bio je broj jedan i prošlog leta, a sudeći po Marijinoj haljini koju je ponela za svoj rođendan, ovaj stil biće i te kako zastupljen.

Ovakve haljine uvek izazovu pozitivne ovacije bilo da se radi samo o profesionalnom fotografisanju ili kada želite da privučete pažnju na nekoj dobro žurki ili javnom pojavljivanju.

Marija Karan uspela je u svojoj misiji.

NE PROPUSTITE:
Marija Karan POKAZALA TELO U BIKINIJU! Dva detalja PRIVUKLA SU VELIKU PAŽNJU a pretvaraju ženu u MIS PLAŽE (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jun 8, 2019 at 3:11pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jun 25, 2019 at 1:53pm PDT

Stil Marije Karan - Šokantno poziranje u tanga kupaćem

Nakon ove haljine od tila u kojoj je izgledala kao prava princeza, Marija Karan šokirala je pratioce novim izdanjem. Objavivši sliku u tanga kupaćem pokazala je svoju zavidnu liniju, a sve što je  rekla pratiocima putem ove fotografije bilo je da "radi na svojim linijama".

Glumica koja živi holivudski san, u braku sa poznatim američkim glumcem Džoelom Lubinom, svakodnevno se bavi i individualnim načinom života pa tako često na njenom Instagramu možemo videti da glumica često vežba. Naporni treninzi su njen stil života, a naporni treninzi dali su i te kako sjajan rezultat. 

NE PROPUSTITE:
Marija Karan ŽIVI HOLIVUDSKI SAN, a kada čujete koliko VREDI njen stan i šta drži u njemu, zavrteće vam se u glavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Aug 3, 2019 at 5:13am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Feb 23, 2019 at 11:54am PST

Komentari (0)

Loading