Moda

Hit sezone! Ovo je boja koju obožavaju poznate dame (galerija)

Hit sezone! Ovo je boja koju obožavaju poznate dame (galerija)

Jedna od boja koju su predstavili najpoznatiji svetski dizajneri za sezonu proleće/leto 2020. je ŽUTA. I sve nijanse žute - od jarke limun, senf do bledo-žute koja se dopala vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, i njenom milionskom auditorijumu

Veliki svetski dizajneri svoj vredni rad i ideje odavno su predstavili na najvažnijim svetskim modnim revijama u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu. Iako se tokom proteklog perioda nije mnogo pisalo o modnim trendovima za sezonu proleće/leto 2020, sada je pravo vreme da se vratimo na ovu temu.

Pored fantastičnih odevnih kombinacija i neobičnih modela cipela, dizajneri su izdvojili nekoliko boja koje su ih inspirisale za nove kolekcije.

Hit boja je žuta.

I razne njene nijanse - od jarke limun žute, bleđe nijanse koja pristaje više večernjim izlascima do senf žute.

Posle dugih karantinskih dana koja je kod mnogih podsticala depresivno raspoloženje, vreme je da zablistamo i ponesemo neku od jarkih boja. A zašto da ne i žuto. Na radost.

Pogledajte u galeriji kombinacije nekih od najpoznatijih dizajnera koji su se zaljubili u žuto:

A sada da vidimo kako žuto nose poznate dame.

Kejt Midlton

Pre nekoliko dana Kejt Midlton se uključila putem video poziva u televizijsku emisiju “This Morning” u žutoj haljini sa pink i zelenim printom.

Mediji su odmah otkrili da se radi o Raey brendu i da je cena haljine manje od 300 funti. Vojvotkinja od Kembridža je odevnu kombinaciju upotpunila sa minimalističkim minđušama od 20 funti. Sudeći prema kometarima na društvenim mrežama, njenim pratiocima se jako dopao Kejtin izgled, a video koji je posle gostovanja postavila na zvaničan kraljevski profil na Instagramu je u rekordnom roku imao više od milion i po pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 7, 2020 at 4:09am PDT

Ako želite da u svoju letnju garderobu uvrstite vesele nijanse, žuta haljina poput ove koju je nosila Kejt Midlton mogao bi da bude sjajan početak.

Inače, u obraćanju javnosti prilikom ovog uključenja iz karantina, Kejt je najavila novi fotografski projekat koji priprema u saradnji sa Nacionalnom galerijom u Londonu.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Pogledajte modele cipela i sandala za proleće/leto 2020. koje su zaludele svet 

Kraljica Elizabeta

Čak ni kraljica Elizabeta se ne plaši jarko žute boje i zna da je nosi sa stilom.

Megan Markl

Ako želite da skrenete pažnju na sebe i emitujete pozitivnu energiju, obucite nešto žuto i nabacite široki osmeh na lice. Poput Megan Markl! Iako je često na meti tabloida, Megan se ne upušta u rasprave i ne odgovara na loše komentare. Samo se pojavi u javnosti i zablista! Pravi izbor garderobe i osmeh kojim pleni govore u njenom slučaju više od reči.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Sara Džesika Parker izbacila novu kolekciju cipela, žene poludele za ovim modelom

Điđi Hadid

Hit boja - žuta uvek dobro stoji crkama, ali sjajno pristaje i plavušama. Čuvenoj manekenki Điđi Hadid žuta je jedna od najomiljenijih boja.

PROČITAJTE JOŠ: Severina nosi farmerke koje prete da osvoje region: Model koji će Beograđanke obožavati! 

Dženifer Lopez

Ona zna da zablista u svakoj modnoj kombinaciji, a vrlo dobro joj pristaje i hit boja - žuta.

PROČITAJTE JOŠ: Šarliz Teron u trendi kombinaciji koju ćete odmah iskopirati!

Komentari (0)

Loading