Moda

Omiljeni modni aksesoar slavnih dama: Izgledaju li ženstvenije s njim?

Omiljeni modni aksesoar slavnih dama: Izgledaju li ženstvenije s njim?

Tamara Kalinić, jedna od najpopularnijih blogerki,  postavlja nove trendove, ali je ovog puta jednom udahnula novu energiju. Naime, reč je o popularnom rajfu koji je omiljeni modni aksesoar slavnih dama.

Omiljeni modni aksesoar slavnih dama - iako su ih nosile naše bake i majke u mladosti, oni su i sada moderni. Reč je o veoma popularnim rajfovima.

Nosi ih i modna blogerka Tamara, ali ih veoma pažljivo kombinuje i uz odevne kombinacije.

Ona se za jedno od svojih modnih slikanja, odlučila za zeleni rajf koja koji odlično ide uz brojne druge boje –  možete ga nositi uz braon, belu, crnu, roze, ljubičastu i veliki spektar jednobojnih nijansi.

Naravno, na vama je da odaberete onu koja je vama omiljena.

NE PROPUSTITE:
Tamara Kalinić na sebi ima samo peškir i full make up na licu (foto)

 

View this post on Instagram

 

I am a city girl, but having a break from the city is sometimes all I need. Who feels the same?

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Jun 24, 2019 at 8:54am PDT

Omiljeni modni aksesoar ponela i Džesika Alba!

U novembru 2019. godine na "Baby2baby" gala događaju, poznata glumica i preduzetnica, Džesika Alba ponela je sličan model rajfa, ali nešto prefinjenijeg rada. Ovaj aksesoar, naime, bio je sav od bisera, što je njenoj celokupnoj mondoj priči dalo sofisticiranu notu.

Budući da je lepa Džesika Alba imala i minđuše, dramatičan make-up nije bio neophodan. Džesika se odlučila za dnevnu varijantu šminke. Iako je prisustvovala večernjem događaju, ovakvo izdanje bilo je pun pogodak.

NE PROPUSTITE:
Pažljivo smo prelistali Tamarina i Zoranina izdanja sa Koačele i pronašli smo nekoliko i POTPUNO su nas OČARALA (foto)

Omiljen modni aksesoar i u interpretaciji Šarliz Teron 

Trendi rajfovi koji su proletos zauzeli prvo mesto na modnim top listama, i dalje prednjače u odnosu na ostale aksesoare. Šarliz Teron prepoznala je sofisticiranost ovog modnog detalja te je za Costume Designers Guild Awards na Beverli Hilsu ponela jedan koji je potpuno začinio njen glamurozni autfit.

Šarliz Teron se ovoga puta odlučila za rajf zlatne boje koji je bio obogaćen zlatnim kljuštima. Haljina koja je ispratila njenu figuru bila je ista kao trendi rajf koji poznate dame sve više koriste u dnevnim i večernjim varijantama. Boju zlata upotrebila je i na licu, te je svoje pelepe zelene oči istakla ajlajnerom i sedefastom senkom. Nude sjaj na usnama učinio je da izgleda sveže, a nežno popunjene i savršeno oblikovane obrve upotpunile su njen izgled.

NE PROPUSTITE:
Ukradite stajling poznate blogerke: Zorana Jovanović Zorannah TRENDI OD GLAVE DO PETE!

Kako vam se dopada?

Komentari (0)

Loading