Moda

Vojvotkinja Kejt Midlton oduševila! Obična bluza koja na njoj izgleda skupoceno

Vojvotkinja Kejt Midlton oduševila! Obična bluza koja na njoj izgleda skupoceno

Vojvotkinja Kejt Midlton svakim novim modnim izborom oduševi žene širom sveta. Budući da neguje klasičan stil, novim izdanjem dokazala je da sasvim jednostavna stvar može da izgleda skupoceno. 

Vojvotkinja Kejt Midlton koja uživa na seoskom imanju Anmer hol u Norfolku s Vilijamom i svoje troje dece, odlučila je da je vreme da zaviri u svoju kolekciju letnjih stvari. Za video-poziv, ovog puta odabrala je letnji klasik - belu bluzu imena "Mabel" s potpisom brenda M.i.h Jeans koja je, inače, limitirano izdanje.

NE PROPUSTITE: Internetom kruži privatna fotka Kejt Midlton koju bi i sama najradije spalila! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 5, 2020 at 2:30pm PDT

Bluza je laganog kroja, idealna za tople dane, s predivnim V-izrezom koji je krojen u cik-cak. Kako bi lepota ovog modnog komada došla do izražaja, vojvotkinja Kejt Midlton kosu je vezala u "konjski rep" i time ovoj kombinaciji dala još veću dozu sofisticiranosti.

Budući da vojvotkinja Kejt Midlton nije pokazala sa čime je ukombinovala ovu divnu bluzu, zato vama dajemo zadatak da u anketi odaberete modni komad koji bi savršeno išao uz ovu košulju.

Kako vam se dopada?

NE PROPUSTITE: Kejt Midlton u providnoj čipkastoj haljini, o da! Ako ne verujete, pogledajte

Koji odevni komad biste obukli oz ovu divnu velu bluzu?
  • Bele klasične pantalone i baletanke
  • Klasične farmerke i bele patike
  • Belu suknju i gležnjače
  • Crne pantalone i bele patike
92  · 92 
Glasajte RezultatVrati se na glasanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine‘s Fashion ? (@catherinecambridgestyles) on Jun 7, 2020 at 8:16am PDT

 Prisetite se jednostavnih minđuša koje obožava vojvotkinja Kejt Midlton

Vojvotkinja Kejt Midlton je pre nekoliko meseci posetila predškolsku ustanovu Stokvel Gardens u Londonu, gde se družila s mališanima koji pohađaju jaslice i vrtić. Svoju odevnu kombinaciju prilagodila je ovoj poseti i tom prilikom ponovo oduševila jednostavnošću. Budući da u narodu postoji uvreženo mišljenje – što je titula veća, to je deblji džep, lepa vojvotkinja Kejt Midlton ove stereotipe razbija skromnim ponašanjem.

Pored savršene modne kombinacije koju je pažljivo odabrala, ona je stavila akcenat na minđuše. Par koji je ponela na ovom sastanku ima potpis poznatog brenda, ali koštaju svega 600 dinara.

Iako u svojoj kolekciji sigurno poseduje nakit koji ima neprocenjivu vrednost, vojvotkinja svojim primerom želi da dokaže da nije bitna cena ukoliko lepa i jednostavna stvar ume da se iznese.

I u ovom slučaju lepa vojvotkinja Kejt Midlton dokazala je da jedna jeftina stvar može da izgleda skupo.

NE PROPUSTITE: Ceo svet zabrinut za vojvotkinjin izgled: Kejt Midlton bolesna? (foto)

Vojvotkinja Kejt Midlton - Ljubiteljka zelenih nijansi

Vojvotkinju Kejt Midlton često možemo videti u zelenom. Budući da neguje klasičan stil odevanja, ta boja je idealna za kombinovanje. Ne bismo mogli da kažemo da je zelena nova crna, međutim, Kejt je ovu boju prepoznala kao najprijatniju i najelegantniju.

Na javnim događajima, gostovanjima i putovanjima, često je u različitim nijansama zelene. Haljine koje je svojevremeno nosila u ovoj boji na prijemima, našle su se na vrhu liste najlepših toaleta svih vremena.

Vojvotkinja Kejt je takođe i ljubiteljka popularnog rajfa kao i mnoge poznate dame. Trendi rajfovi koji su proletos zauzeli prvo mesto na modnim top-listama, i dalje prednjače u odnosu na ostale aksesoare, a Kejt se zasigurno pozicionirala visoko na listi dama koje ga nose sa stilom.

Pogledajte:

 NE PROPUSTITE: Omiljeni modni aksesoar slavnih dama: Izgledaju li ženstvenije s njim?

 

Komentari (0)

Loading