Moda

Seksi izdanje Ane Ivanović: U ovu suknju gledaju svi! (FOTO)

Seksi izdanje Ane Ivanović: U ovu suknju gledaju svi! (FOTO)

Seksi izdanje Ane Ivanović koje je osvanulo na „Instagramu” oduševilo je mnoge pratioce. Lepa bivša teniserka napravila je miks stilova i tako sređena krenula u vožnju biciklom.

Poznata bivša teniserka i supruga fudbalera Bastijana Švajnštajgera, na svom „Instagram” nalogu podelila je sa fanovima interesantne modne inspiracije.

Prvi stajling koji je za manje od 24 časa dobio više od 40.000 lajkova kombinacija je elegancije i sportskog stila. Lepa Ana kombinovala je crni bodi s mašnama s belom lepršavom suknjicom koja je podsetila na onaj model koji je svojevremeno nosila na teniskim mečevima.

Pravi užitak pružila je korpa-torba koja je ovom stajlingu dala posebno interesantnu notu. Ovakve tašne ovog leta apsolutni su must have, te ukoliko vam se dopadaju, slobodno ih možete kombinovati uz sportski kežual stil.

Seksi izdanje Ane Ivanović spremno za letnju vožnju po gradu!

Pročitajte: Ana Ivanović renovira vilu vrednu 4,5 miliona evra!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 29, 2020 at 5:05am PDT

Seksi izdanje Ane Ivanović - Zanosni letnji stajling! 

Drugi stajling, sličan prvom, takođe je naišao na ogromno oduševljenje, budući da je Ana ovde pokazala čistu eleganciju. Crno-bela suknja u kombinaciji sa elegantnom crnom bluzom na bretele odličan je spoj u kom vam može biti izuzetno prijatno, a da pritom i izgledate zanosno.

Seksi izdanje Ane Ivanović upotpunjeno je i klasičnom obućom – crne sandale u kombinaciji s klač torbicom u istoj boji, ovom stajlingu dale su sofisticirani izgled.

Idealno za duge šetnje gradom ili ludi letnji ples...

Pogledajte...

Pročitajte: Ana Ivanović objavila fotku sa sinom – Jedva čekam naše buduće avanture

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 27, 2020 at 8:20am PDT

Kada je umorna od visokih potpetica, Ana ume da oduševi i potpuno običnim stajligom.

Jednostavan beli džemper ona je uparila s pantalonama na pruge i belim patikama i pokazala da je danas za nju kežual dan.

– Pronašla sam svoj autfit za danas – poručila je lepa teniserka, a fanovi su je obasuli komplimentima i poručili joj da u svakoj modnoj kombinaciji izgleda besprekorno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 23, 2020 at 1:14am PDT

Komentari (0)

Loading