Moda

Spektakl u Veneciji! Kročila je na crveni tepih i svi drugi postali su nebitni (FOTO)

Spektakl u Veneciji! Kročila je na crveni tepih i svi drugi postali su nebitni (FOTO)

Sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, prvi veliki spektakl otkako je počela pandemija koronavirusa, pa je uživanje u ovoj manifestaciji samim tim bilo veće. Najlepše žene sveta prodefilovale su u najlepšim kreacijama koje je video crveni tepih...

Brojne evropske i svetske lepotice iz sveta filma i mode juče su užarile red carpet, a tako će biti sve do kraja festivala 12. septembra!

Ko će biti nosilac najveće nagrade „Zlatni lav” saznaćemo za desetak dana, ali već sada možemo da dodelimo nagradu za najbolji ukus u odevanju.

Pogledajmo ko bi to mogao biti...

Kejt Blančet

Jedna od najglamuroznijih dama Holivuda sinoć je opravdala ovu titulu. Njena modna izdanja bila su pun pogodak, kao i svaki put, a ona je bila odvažna i lepa, u svom punoj sjaju.

Pri samom dolasku na crveni tepih, poznata glumica slikala se i s maskom i bez nje, budući da je koronavirus još uvek prisutan, kao i da se propisane mere distance i nošenja maski i dalje poštuju.

NE PROPUSTITE: Istorijska dodela Oskara: Slavne lepotice okupirale crveni tepih a sve je oduševila Adrijana Lima! (foto)

Tilda Svinton

Autentična škotska glumica pojavila se u svom prepoznatljivom stilu. Ovog puta odabrala je odelo boje limete, a njena riđa boja kose savršeno se uklopila uz boju odela. I ona je pozirala s maskom i bez nje.

Tejlor Hil

Prelepa američka manekenka i glumica koja je bila „Viktorijin anđeo” do 2015. godine sinoć je zapalila crveni tepih.

Pre samog događaja Tejlor je pozirala fotoreporterima u nešto ležernijem izdanju.

Seksi izdanje poznate brinete sve je bacilo na kolena. Njena egzotična lepota uvek prikuje brojne poglede, a škrto je reći da je bila čak i prelepa.

Njeno transcendentalno izdanje i ovog puta svrstalo se na listu najseksepilnijih.

Ukoliko želite da vidite ostale dame kako su izgledale na crvenom tepihu nakon Tejlor, listajte udesno.

Uživajte!

Poznate lepotice briljirale u Los Anđelesu, ali OVA DVOSTRUKA MAMA pokorila je crveni tepih NAJDUBLJIM ŠLICEM IKADA!

Komentari (0)

Loading