Moda

Tamara Paunović za "Story" otkrila tajnu svoje mladolikosti i vitalnosti

Tamara Paunović za "Story" otkrila tajnu svoje mladolikosti i vitalnosti

Jedna od najpopularnijih manekenki s ovih prostora Tamara Paunović (43) i dalje je u svetu mode, ali se njom uspešno bavi iz ugla modnog dizajnera.

Njen brend majica i udobnih pamučnih stvari godinama je sinonim kvaliteta za sve one koji s pažnjom kupuju osnovne komade garderobe. Beograđanka vitkog stasa i prodornih plavih očiju godinama je odlučno gradila svoj ležeran stil odevanja, s ponekim izletom u glamurozna izdanja, koja joj takođe savršeno pristaju.

U javnosti se nikada nije mnogo znalo o njenom privatnom životu, osim što je Tamara blistavim osmehom na pitanja o ljubavi uvek odgovarala da je ispunjena.

Tamara Paunović  smatra da je lepota u jednostavnosti

I to je bilo dovoljno da znamo da je zadovoljna i srećna na emotivnom planu, kao i da će taj segment njenog života ostati samo njen. Povod za razgovor s Tamarom bila je moda, deo njenog života koji će uvek biti u fokusu, ali dotakli smo se i ostalih zanimljivih tema. 

Pročitajte: Tamara Paunović - Crveni karmin mi daje moć

Koliko ste ostali verni ležernom stilu koji vas karakteriše poslednjih godina, a u kojim situacijama volite da budete glamurozni?

– Ležernost je uvek bio moj stil i u njemu se osećam najprirodnije. U takvoj odeći mi je najudobnije, što je na neki način i odraz mog karaktera, za koji smatram da je jednostavan. Mislim da je lepota u jednostavnosti i ona je ključ prave elegancije... Glamurozna sam u specijalnim situacijama, koje ne moraju biti samo gradski i poslovni događaji ili proslave već mogu biti rezultat mog trenutnog osećaja i okolnosti.

 Koji su to komadi odeće za koje ne žalite novac?

– Kao i svaka žena, volim da dam novac na torbe i cipele... Ali ne žalim da potrošim ni na dobra putovanja i vreme provedeno u dobrom društvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Paunović / TP 👼🏼 (@tamarapaunovic.tp) дана 26. Авг 2019. у 6:21 PDT


Da li trošite novac na odeću kao kad ste bili mlađi ili vam je iskustvo donelo razboritost u tom pogledu?

– Životno iskustvo me je gradilo u raznim sferama života, pa tako i u odnosu prema garderobi. Odeća ne mora da podrazumeva trošenje besmislenih suma para da bi vam svakodnevicu učinila lepom i udobnom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Paunović / TP 👼🏼 (@tamarapaunovic.tp) дана 14. Окт 2020. у 8:48 PDT

Danas izgledate vitkije nego pre 10 godina, u čemu je tajna vaše mladolikosti i vitalnosti?

– Pre svega zahvalna sam genetici, ali i nega je veoma bitna. Trudim se da redovno treniram, volim masaže kako lica, tako i tela. Kod moje dermatološkinje Ivane redovno idem na tretmane lica kiseonikom i dubinsko čišćenje laserom od kojeg mi koža "prodiše". To je najbolja stvar koju sam u kozmetologiji do sada probala, kao i zatezanje kože tela pomoću lasera. Takođe, mislim da je tajna dobrog i zdravog izgleda u nama samima, u stanju našeg uma, karaktera i energije koju negujemo.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Paunović / TP 👼🏼 (@tamarapaunovic.tp) дана 30. Мар 2020. у 9:38 PDT

Kako ste podneli period promenjene realnosti kada je počela pandemija koronavirusa? Kako je sve uticalo na vas lično, a kako u poslovnom smislu, budući da ste privatni preduzetnik?

– Promena realnosti koja je došla sa svim potencijalnim opasnostima, ali i merama za suzbijanje virusa, kao i većinu ljudi, i mene je naučila da izađem iz prirodne zone komfora, u svakom segmentu života. Na početku je bilo stresno, ali adaptacija i prihvatanje promena su me osnažile. Poslovno, mnoge industrije su pogođene ovom situacijom, uključujući i tekstilnu u kojoj moj brend posluje, međutim, to me je motivisalo da dodatno osmislim odgovore na izazove koje su došli. Mogu s radošću da kažem da je, nakon prvog naleta krize, moj brend uspešno nastavio da posluje. 

Manekenka priznaje da je ljubav njen najveći pokretač

Koliko planirate etape života, a koliko puštate da vam se sve stihijski događa?

– Poslednjih godina uglavnom planiram vreme i uz dobru pripremu u raznim segmentima života mogu vrlo komforno da funkcionišem i da ispunim svoje potrebe i želje. Ali da bi život bio spontan i uzbudljiv, neke stvari puštam da se odvijaju onako kako ih ponese trenutak, a neke se ne daju isplanirati. Evo, ova godina i pandemija virusa odličan je primer za to.

Ima li mesta za ljubav u ovom periodu vašeg života?

– Mesta za ljubav ima u svim periodima života. Ona je moj najveći pokretač!

 Kakve muškarce cenite i koje su to osobine koje su danas pomalo zaboravljene ili skrajnute, a trebalo bi da krase muškarce?

– Cenim pre svega dobre ljude, brižne, hrabre i interesantne muškarce. Neke od ovih osobina možda danas nisu u fokusu, skrajnute su s radara vrednosti, što ne znači da ih muškarci nemaju.

Da li i koliko je bitno kako se oblači neko ko vam se udvara?

– Od muškaraca ne očekujem perfekcionizam u modi, ali svakako mi se dopadaju oni pripadnici jačeg pola koji dobro nose svoj stil.

Komentari (0)

Loading