Moda

U kandžama seksepila: Stajling Lepe Brene oduzima dah!

Stajling Lepe Brene - Modna promena koja je oduševila sve njene obožavaoce. Nakon frizure, balkanska diva predstavila je sasvim drugačiji autfit...

U kandžama seksepila: Stajling Lepe Brene oduzima dah!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena, pre nekoliko dana pohvalila se novom frizurom. Budući da je oduvek bila ljubitelj elegantnih frizura, punđi i duge kose, ova drastična promena potpuno je osvežila njen imidž. 

Moderna paž frizura koja je u trendu već nekoliko decenija, omiljena je mnogim poznatim damama. Popularni bob, kako je danas nazivaju, jedna je od najpoželjnijih frizura, pa se i Lepa Brena odvažila da je isproba. 

Moderna i smela: Lepa Brena ima novu frizuru! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Stajling Lepe Brene - Promenila je frizuru, a sad i autfit

Zakleta plavuša, koja ne odstupa od ove boje kose, rešila je da napravi sasvim drugačiju promenu. Osim toga što je kosu znatno skratila, diva se odlučila i za sasvim drugačiji stajling. 

Za novogodišnji program na TV „Prva” Brena se pojavila u pripijenoj haljini animal printa. Jedan od najmodernijih dezena letnje i zimske sezone ponela je u crvenoj varijanti koja je dodatno istakla njen seksepil.

Široko i galantno! Šta je Boba poklonio Breni povodom 29 godina braka? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Crne lakovane cipele ukombinovala je s crnim kaišem koji je istakao njen struk. Lepa Brena koja je nedavno proslavila 60. rođendan, izgleda atraktivnije od svojih koleginica. 

Ovaj autfit je pun pogodak, a šta vi mislite? 

 

Komentari (0)

Loading