Moda

Samo za smele i odvažne: Da li biste ponele ekstravagantne čizme Ane Nikolić? (foto)

Čizme Ane Nikolić privukle su pažnju modnih znalaca. Ekstravagantne, upečatljive i sve, samo ne dosadne, ove čizme mogle bi da zasene svaki odevni komad, ali su nezamislive na svakoj ženi.

Samo za smele i odvažne: Da li biste ponele ekstravagantne čizme Ane Nikolić? (foto)

Ana Nikolić poznata je po smelom stilskom odabiru i komadi koje ona ponese, retko kome bi stajali baš tako dobro. Ipak, čizme, koje je nedavno ponela, privukle su pažnju onima sa istančanim modnim ukusom. Upečatljive plave čizme Ane Nikolić istakle su seksepil i snažnu energiju, koju Ana ima, ali i naveli mnoge dame da se zapitaju. 

Naime, reč je o komadu koji svaku modnu kombinaciju, vrlo jednostavno može pretvoriti u senzaciju, ukoliko imate stila. Ipak, čizme Ane Nikolić jasno šalju poruku: Gledaj u mene! Mnoge žene, pak, ne bi se usudile da na ovaj način privuku pažnju i da prošetaju par obuće, o kome će se u modnom svetu danima pričati.

Pročitajte: Ana Nikolić o teškom periodu - Sve se slomilo, ćerka je sumnjala

 

 

Reč je o dubokim satenskim čizmama na špic u kraljevsko plavoj boji, koje bi i najdosadniju odevnu kombinaciju pretvorile u spektakl. 

Rezervisane za najhrabrije čizme prate harizmu, energiju, ali i neobičan stil, koji Ana godinama neguje. Savršeno ukombinovane uz crne pantalone i sako u sličnom, kraljevskom tonu, čizme su postale zvezda "outfit-a". 

Pročitajte: Nova figura Ane Nikolić - Poslušala savet lekara i evo rezultata (foto)

 

 

Ani stoje bez greške, a da li biste se vi usudili da ih ponesete?

Komentari (0)

Loading