Moda

Moderni stil Senide koji ćete želeti da primenite, osvežite svoj "look"

Autor: | 20/03/2021

Modni stil Senide ne prestaje da nas fascinira i oduševljava pre svega kreativnošću i svestranošću ove slovenačke zvezde.

Moderni stil Senide koji ćete želeti da primenite, osvežite svoj "look"

Senidah svoj modni stil gradi već nekoliko godina, od kako se pojavila i na srpskoj sceni trudi se da bude drugačija. To su svi primetili i mnogi kritičari joj odaju počast što je donela dašak svežine na estradnu scenu.

Njoj nije problem da iznese i usku belu mini haljinu, šarenu retro košulju, ogromnu duksericu ili tigraste zvoncare, ne boji se da ukombinuje nešto što drugima ne bi palo na pamet. Uz sve to ide i uvek drugačija boja i dužina kose, koja se u tu kombinaciju uklapa, za nju je promena stanje u kome ova talentovana pevačica, čini se, uživa.

Njen glas je opšte poznat kao jedan od najlepših, ali sada kako niko nigde ne nastupa, to više nije u fokusu, pitanje je šta je sada će sada obući popularna Senidah.

Pročitajte: Senidah se ošišala kao Monika Beluči (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Njen “Instagram” je kao neka vrsta modnog dnevnika koji je pun inspiracija za svaku modermu ženu koja želi da proba nešto drugačije. Tako se desilo i ovaj put kada je uklapala razne teksture materijala i sve u beloj boji.

Ona je pozirala sa belom jaknom sa resama i vrećastim pantalonama, a sve je upotpunila belim, visokim potpeticama. Da li je ovo Senidino najbolje izdanje ili vam se više dopada u nekom egzotičnijem izdanju?

Komentari (0)

Loading