Moda

Atina Tošić zvezda uskršnje proslave: Odevnom kombinacijom zasenila i mamu (FOTO)

Stil Atine Tošić nepogrešiv je, jer je ćerka Jelene Karleuše, prava mini kopija svoje mame. Osim što fizički neverovatno liče, Atina je od mame nasledila i nepogrešiv osećaj za modu, što potvrđuje i njen nepogrešivi "outfit" sa uskršnje proslave u porodičnom domu.

Atina Tošić zvezda uskršnje proslave: Odevnom kombinacijom zasenila i mamu (FOTO)

I dok je bajkovita uskršnja dekoracija iz doma Jelene Karleuše, postala glavna tema na društvenim mrežama, bilo je i onih, koji su oduševljeno komentarisali Jeleninu naslednicu Atinu Tošić.

Stil Atine Tošić, nakon uskršnjih fotografija, proglašen je nepogrešivim, a ono o čemu se na društvenim mrežama piše je da je mala kopija Jelene Karleuše svojim retro izdanjem zasenila i mamu, koja je na uskršnjoj proslavi izgledala poput svetskih diva.

Pročitajte: Mamina slika i prilika - Atina Tošić osvaja društvene mreže (foto)

"Outfit" Atine Tošić neodoljivo podseća na kombinacije koje u kultnom filmu "Otkačena plavuša" nosi Alisija Silverston. Kao prava tinejdž zvezda, koju na "TikToku" prate hiljade ljudi, Atina je zablistala na porodičnim fotografijama, a komentari i pohvale samo su se nizali.

Osim što svi primećuju koliko je lepa, Atina je dobila pohvale i da je svoj "outfit" prilagodila svojim godinama. 

Instagram

 

Ona je naime ponela kratku plisiranu suknjicu i retro džemper sa romboidima, a sve to uklopila je sa patikama, koje su definitivno vodeći trend sezone.

Naravno, i sestra Nika i mama Jelena izgledale su besprekorno, ali čini se da je ovoga puta Atina bila modna zvezda večeri.

Komentari (0)

Loading