Moda

Tajni začin Bogdane Ražnatović - Stilska lekcija za mlade dame (FOTO)

Stil Bogdane Ražnatović mogao bi se opisati kao jednostavni šik, jer ona gotovo nikada ne eksperimentiše sa ekstravagantnim odabirom i retko napušta svoju komfor zonu. Pa ipak, svakim svojim pojavljivanjem, Bogdana uspeva da privuče pažnju, evo u čemu je tajna...

Tajni začin Bogdane Ražnatović - Stilska lekcija za mlade dame (FOTO)

Bogdana Ražnatović ne voli javno da se eksponira i koliko je moguće trudi se da se skriva od pogleda javnosti. Iako je član jedne od medijima najinteresantnijih porodica, ona uspeva da izbegne paparace i da sačuva svoju privatnost, pa ipak, postoji par fotografija koje svedoče o tajni koju krije stil Bogdane Ražnatović.

Ata Images

 

Iako njene stilske odabire retko možemo pratiti, primetno je da Bogdana veoma dobro zna šta radi kada bira outfite u kojima će se pojaviti.

Minimalizam i monohromatski look uvek su prvi odabir Bogdane Ražnatović, pa je neretko možemo videti u kompletima i ste boje, koje ponekad razbije asesoarima u drugoj nijansi.

Pročitajte: Nije ni čudo što je tako zgodna - Lični trener Bogdane Ražnatović je on! (foto)

Ata Images

 

No, često je Bogdana dosledna monohromatskom odevanju, bez ikakvih odstupanja i poigravanja detaljima.

Monohromatski look-ovi, koji su već dve sezone vodeći trend i ove sezone nalaze sa na samom vrhu modnih odabira svih slavnih dama, a kada je domaća scena u pitanju, Bogdana važi za jednu od žena, koja ovaj trend dosledno prati.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading