Moda

Voditeljke jednoglasno odlučile: Slip haljina je vodeći modni komad sezone (FOTO)

Sanja Marinković i Snežana Dakić važe za žene istančanog modnog ukusa, a kako su se na nedavnim događajima pojavile u gotovo identičnoj haljini, čini se da imamo vodeći modni komad ove sezone.

Voditeljke jednoglasno odlučile: Slip haljina je vodeći modni komad sezone (FOTO)

Kada je reč o TV licima, Snežana Dakić i Sanja Marinković zasigurno su dame sa najviše ukusa. Njihov stil, koji varira od kežual izdanja, do prefinjene elegancije, čini se pogodnim za svaku priliku. A kako su se u manje od dve nedelje, na beogradskim događajima pojavile u gotovo istoj haljini, čini se da su jednoglasno odabrale modni hit za ovo leto.

Slip haljina, već dugo je omiljeni komad, kada su letnji outftit u pitanju, jer je ujedno ženstvena, jednostavna i elegantna. Jednom rečju nepogrešiv izbor, koji u svakoj prilici ističe ženstvenost i nežnost koju žena u sebi nosi.

Pročitajte: "Verovala sam da će mi brak potrajati za ceo život" - Sanja Marinković bolno iskreno o nedavnom razvodu

Boško Karanović

 

Baš za takvu haljinu odlučile su se i Snežana Dakić i Sanja Marinković, odabravši baš belu boju, koja je takođe trend koji će obeležiti leto. Svedena šminka, jednostavna frizura i haljina koja je sama po sebi zvezda "outfita" čine nepogrešivu kombinaciju, ako je verovati ukusu voditeljki, koji je do sada bio nepogrešiv.

Pročitajte: Snežana Dakić o odnosu sa bivšim suprugom - Posle sedam godina, konačno se uključio u Laurino odrastanje

Boško Karanović

 

I dok je Sanja pokazala kako slip haljinu nositi na romantičan, elegantan način, uskladivši sve detalje, Snežana Dakić odabrala je urbaniju varijantu "razbivši" eleganciju urbanim papučama i tašnom u plavoj boji, koji su njenom izgledu dali novu dimenziju urbanog.

Komentari (0)

Loading