Moda

Holivud na balkanski način: Zvezde zablistale na crvenom tepihu Banja Luka Festa (FOTO)

Zvezde na crvenom tepihu sinoć su u Banja Luku donele dašak holivudskog glamura. Naime, Banja Luka Fest zvanično je otvoren, a mnoge poznate ličnosti, našle su se na svečanom otvaranju jednog od najvećih festivala u regionu.

Holivud na balkanski način: Zvezde zablistale na crvenom tepihu Banja Luka Festa (FOTO)

Veče je otpočelo koncertom maestralnog Stefana Milenkovića, čiji su koncert iz prvog reda pratili brojni poznati. Maestralan, kao i uvek, svojom izvedbom Stefan je okupirao pažnju publike, a ništa manji utisak nisu ostavile ni naše poznate lepotice.

Aleksandar Čavić

 

Naime, zvezde na crvenom tepihu blistale su punim sjajem, a sve oči bile su uprte u dve prelepe dame, Mariju Kilibardu i Jelenu Tomašević.

Obe odevene u crno, Marija i Jelena na festival su donele dve potpuno različite stilske vibracije. I dok su obe odabrale svedenu, a elegantnu frizuru i minimalističku šminku, njihove haljine, postale su zvezde večeri.

Marija Kilibarda u svom "all black outfit-u" oduzimala je dah, u haljini sirena kroja, koja savršeno prati liniju njenog tela. Svedena, klasična i elegantna, Marija bi mogla da postane primer nepogrešivog odabira, koji bi svetske zvezde bez problema mogle da ponesu na crvenom tepihu.

Pročitajte: Defile u boji sezone - Poznate dame blistale na beogradskom događaju, a modni odabir potvrdio najveći letnji modni hit!

Aleksandar Čavić

 

Sa druge strane, Jelena se odlučila za nešto ležerniju maxi haljinu, u kojoj se osećala udobno, ali podjednako elegantno i zapaženo.

Aleksandar Čavić

 

Banja Luka Fest i narednih dana biće mesto na kome će brojni poznati poneti senzacionalne toalete, ali i uživati u muzičkim izvedbama velikih zvezda sa ovih prostora.

Komentari (0)

Loading