Moda

Kakva promena! Melanija Tramp doživela stilsku transformaciju a svi komentarišu jedan detalj (FOTO)

Stil Melanije Tramp menjao se kako su se i menjali njeni položaji u društvu, a nedavno je bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država doživela pravu transformaciju o kojoj ne prestaje da se priča.

Kakva promena! Melanija Tramp doživela stilsku transformaciju a svi komentarišu jedan detalj (FOTO)

Melanija Tramp, supruga bivšeg predsednika Sjedninjenih Američkih Država Donalda Trampa, važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na planeti. Stil Melanije Tramp je tokom Trampovog mandata neretko bio tema svetskih medija, koji su se uvek trudili da joj nađu zamerku.

Melanija se nakon Trampovog gubitka na predsedničkim izborima prošle godine gotovo potpuno povuka iz javnog života, a nedavno je prekinula medijsku ilegalu i zablistala na ulicama Njujorka, preporođena i obučena kao sa naslovne strane modnog magazina.

Pročitajte: KONAČNO fotografija - Melanija i Donald Tramp viđeni u javnosti posle 6 meseci, OVO je dokaz kakav je zaista njihov brak

Iako se Melanija zbog svojih nekadašnjih dužnosti u Beloj kući oblačila prilično svedeno i konzervativno, nije izgubila smisao za modu, koji se čini kao da joj je urođen jer ona jednostavno ne pravi greške.

Za šetnju po Menhetnu u pratnji obezbeđenja, Melanija je odabrala efektnu kombinaciju papreno skupih komada garderobe. Od cipela Christian Louboutin sa tradicionalno crvenim đonom, preko Burberry sakoa, do Hermes torbe koja je privukla najviše pažnje. Samo cipele Melanije Tramp koštaju nekih 800 evra, a torba je najskuplji asesoar koji je ponela. Naime, model torbe Kelly, renomirane modne francuske kuće Hermes košta oko 20.000 evra.

Stil Melanije Tramp, iako je skup, može biti primer ženama da uz slične, pristupačnije modele, potpuno kopiraju njen look i zasene sve elegancijom koja nikada ne izlazi iz mode.

 

Komentari (0)

Loading