Moda

Ministarka za stil i eleganciju: Proverite zašto bi Darija Kisić Tepavčević mogla da se nađe na čelu tog važnog ali nepostojećeg resora

Ministarka Darija Kisić još jednom je oduševila stajlingom.

Ministarka za stil i eleganciju: Proverite zašto bi Darija Kisić Tepavčević mogla da se nađe na čelu tog važnog ali nepostojećeg resora

Nije lako ministarki Dariji Kisić Tepavčević (45), ali nije ni namenjeno da joj tako bude sve otkako je prihvatila tu odgovornu poziciju, naročito u resoru u kojem se kao epidemiološkinja nije ranije okušala. Međutim, kao žena na čelu ministarstva za rad i socijalna pitanja Darija već neko vreme pokazuje da je s razlogom prepoznata kao neko kome bi takav zadatak dobro "legao", iako joj posao sigurno dodatno otežava činjenica da se uporedo, kao članica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa, bavi različitim problemima na različitim frontovima. O ministarki smo prvi put mogli da čujemo prošlog proleća, kada se baš kao epidemiološkinja prvi put obratila široj javnosti, a za ovih nešto jače od godinu dana imala je mnoštvo izazova pred sobom, kako u navedenim poslovima koji su definitivno promenili njenu biografiju, tako i različitim fazama u njenom medijskom imidžu. U svakom slučaju, niko ne može da ospori gracioznost i dobar osećaj za stil koji u neretkim prilikama pokazuje ova dama, a pre samo dva dana usledila je nova situacija u kojoj je demonstrirala baš to.

Ata Images

 

Ministarka se pojavila u društvu ambasadora Francuske u Srbiji Žana Luja Falkonija kako bi zajedno položili venac na Spomenik Zahvalnosti Francuskoj povodom obeležavanja nacionalnog praznika te zemlje – Dana pada Bastilje.

- Ovo je prilika da se još jednom ukaže i istakne duga tradicija francusko – srpskog prijateljstva koja jača sve spone naša dva naroda i obavezuje nas da i dalje negujemo to prijateljstvo - izjavila je Darija kojoj državnička uloga sve bolje stoji iz dana u dan, baš kao i modni pogotci s kojima ima istu praksu. Ovog puta, nosila je elegantni sako plave boje koji se isticao na neupadljivoj crnoj kombinaciji.

Pročitajte: Biografija Darije Kisić Tepavčević će vas ostaviti bez daha: Detalji iz života jedne od najhrabrijih žena u Srbiji!

 

 

Darija Kisić verovatno ne zna šta znači slobodan dan već duže vreme otkako su je sve državničke obaveze sustigle, ali nadajmo se da su nastupile kada je ćerku već izvela na pravi put. Svoju šesnaestogodišnju jedinicu Tinu opisala je kao zrelu i odgovornu mladu devojku, a očigledno je od koga je takav karakter mogla da nasledi. 

Komentari (0)

Loading