Moda

Ponovo bez premca: Letnji stil Atine Tošić je mali priručnik za modne trendove (FOTO)

Stil Atine Tošić pravi je priručnik modnih trendova koji su aktuelni na svetskoj modnoj sceni. Tinejdžerka, koja je na "Tik Toku" već postala velika zvezda, izrasla je, baš poput svoje mame, u vodeću trendseterku svoje generacije.

Ponovo bez premca: Letnji stil Atine Tošić je mali priručnik za modne trendove (FOTO)

Atina Tošić ponovo oduševljava na društvenim mrežama. Njen besprekorni stil na letovanju, na kome je trenutno sa majkom i sestrom, posebno dolazi do izražaja.

Devojčica, koja je svojim vršnjakinjama modna inspiracija svojim letnjim outfitima na "Instagramu" oduševljava pratioce, a njene fotografije broje po desetine hiljada lajkova.

Pročitajte: Snimak koji će vas raznežiti! Atina i Nika se obožavaju, a ko je treća devojčica?

 

 

Bilo da je reč o jednostavnim modnim kombinacijama, poput šortsa od džinsa i obične majice u boji, ili letnjoj haljinici u popularnom stilu 2000-tih, Atina stilom jednostavno predstavlja modne trendove, koje nose influenserke širom sveta. Bez greške se poigrava asesoarima i postiže da svaki "outfit" sa sobom nosi neku posebnu priču.

Svojom skromnošću, modnom odmerenošću i primerenim stilom, Atina je pravi modni primer mnogim devojčicama, koje je prate na društvenim mrežama.

Pročitajte: Malo modno carstvo - Atina Tošić otvorila vrata svog garderobera (VIDEO)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading