Moda

VANVREMENSKI STIL I ELEGANCIJA: Ana Ivanović fotografijama stajlinga u Veneciji očarala svet, a o jednom detalju će se pričati (FOTO)

Izgled Ane Ivanović doslovno čini da zastane dah svakome ko je ugleda, a njen modni ukus može služiti kao primer kako da izgledate glamurozno ali skormno i ne previše pretenciozno.

VANVREMENSKI STIL I ELEGANCIJA: Ana Ivanović fotografijama stajlinga u Veneciji očarala svet, a o jednom detalju će se pričati (FOTO)

Teniserka Ana Ivanović trenutno boravi u Veneciji sa svojim suprugom Bastijanom Švajštajgerom. Ona neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama na osnovu kojih je evidentno da joj je apsolutno sve potaman, te i njeni pratioci imaju uvid u to kako provodi vreme i koje modne kombinacije je ponela na ovoj romantičnoj destinaciji.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako milioneri slave godišnjicu braka: Ana Ivanović sa mužem Bastijanom plovi Venecijom

Naime, Ana važi za osobu koja drži do jednostavnog ali efektnog stila, na njoj se mogu videti stvari koje su krojene po poslednjoj modi, a nikada se ne može videti da nosi nešto što joj ne priliči ili neki upadljivi logo poznatog brenda.

Potpuno skroma i umerena, Ivanovićeva dobija pozitivne kritike šta god ponese, te odiše vanvremenskim glamourom, ali i lepotom kojom ju je priroda nagradila.

Pročitajte: Ana Ivanović optužila bivšeg dečka za krađu skupocenog sata! Neviđeni skandal koji se krije!

Dok obilazi Veneciju, na Ani se mogu videti različite kombinacije. Upravo jedna koju je ponela, jeste sastavljena od spoja elegantnog i sportskog, s obzirom na to da je obula svedene bele patike, koje je ukombinovala sa crnom haljinom pristojne dužine. Takođe, ona je uparila patike sa belom torbom i podigla čitav look na viši nivo.

Za zalazak sunca, teniserka se opredelila za satenski komplet u maslinasto zelenoj boji, preko kojeg je uklopila sako, a torba koju je ponela u večernjim satima privukla je najviše pažnje. Naime, Ana je ponela aksesoar renomirane kuće Bottega Veneta, u krem boji, čija cena dostiže vrtoglavih 4000 hiljade evra.

Pročitajte: Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

Obučena poput svetske zvezde, a dovoljno prizemna kao sasvim običan svet, Ana može poslužiti kao inspiracija mnogim ženama koje se vode onim da "manje je više" i koje žele da budu primećene, ali i zapamćene.

Komentari (0)

Loading