Moda

Stil samo za odabrane: Posle ove fotografije svi će bar na dan poželeti da budu Matea Milosavljević (FOTO)

Stil Matee Milosavljević, mnogima trenutno omiljene glumice mlađe generacije, oduševio je javnost po ko zna koji put, kada se u ležernom izdanju strogih krojeva prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Stil samo za odabrane: Posle ove fotografije svi će bar na dan poželeti da budu Matea Milosavljević (FOTO)

Po svemu neobična glumica, neobuzdane prirode,Matea Milosavljević od početka karijere neguje prepoznatljiv, ekstravagantan stil. Svaka kombinacija koju mlada glumica ponese znači snagom i jedinstvenošću, a njen modni odabir, mnogima bi mogao da posluži kao dobra stilska lekcija.

Stil Matee Milosavljević ponovo je ostavio bez daha, nakon što se u odelu strogih, neobičnih krojeva, prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Pročitajte:Zvezda "Igre sudbine" Matea Milosavljević - Smrzavala sam se i živela na parkingu

 

 

Odevena u belo predimenzionirano odelo, koje je dodatno "začinila" komadom koji podseća na pulover koji je ukrala od deke, Matea je privukla veliku pažnju prisutnih.

Providne sandale od vinila, koje su ko zna koju sezonu za redom omiljeni asesoar, kao i duga kosa sa bujnim šiškama, dodatno su radile za Mateu.

Kao najbolje odevena žena na crvenom tepihu, Matea je ovoga puta pobrala samo komplimente, a mnogim devojkama poslužila je kao svojevrsna modna inspiracija.

Komentari (2)

Loading