Moda

Modna lekcija najstilizovanije ministarke: Darija Kisić - Tepavčević otkriva bez čega je ženski garderober nezamisliv (FOTO)

Modni odabir Darije Kisić - Tepavčević gotovo pri svakom njenom pojavljivanju predstavlja stilsku inspiraciju damama koje svojim stilom žele da ostave snažnu poruku i dobar utisak.

Modna lekcija najstilizovanije ministarke: Darija Kisić - Tepavčević otkriva bez čega je ženski garderober nezamisliv (FOTO)

Najstilizovanija ministarka, Darija Kisić - Tepavčević ponovo je oduševila svojim današnjim pojavljivanjem u zgradi "UN-a" kako bi prisustvovala primopredaji tehnološke donacije gerontološkim centrima Srbije.

Odevena u plavo odelo, klasičnog kroja, koje njenu figuru, stav i držanje ističe na najbolji način, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ponovo je održala modnu lekciju.

Ata Images

 

Primetno je da Darija Kisić - Tepavčević neretko odela i komplete bira kao kombinacije za važne prilike. Ipak, svaka od njih začinjena je nepogrešivo uvek jednim "basic" komadom. Reč je naravno o jednostavnoj majici koju ministarka nosi ispod svojih sakoa.

Njen odabir su u zavisnosti od kombinacije, gotovo uvek nude i crne majice, koje na pravi način daju "finish" klasičnoj i svedenoj toaleti, za koju se odluči.

Pročitajte: Biografija Darije Kisić Tepavčević će vas ostaviti bez daha - Detalji iz života jedne od najhrabrijih žena u Srbiji!

Reč je o basic komadu koji bi morao da se nađe u garderoberu svake žene, kako bi svaka nepotpuna kombinacija uz samo jedan odevni komad izgledala savršeno i kompletno.

 

Komentari (0)

Loading