Moda

Evo zašto su sinoć svi gledali u ministarku Zoranu Mihajlović i njenog supruga (FOTO)

Izgled Zorane Mihajlović i njenog supruga Vladimira Atanackovića oduševio je javnost, kada su se sinoć pojavili na jednom kulturnom događaju.

Evo zašto su sinoć svi gledali u ministarku Zoranu Mihajlović i njenog supruga (FOTO)

Ministarka za rudarstvo i energetiku, Zorana Mihajlović, pojavila se sinoć sa svojim suprugom biznismenom Vladimirom Atanackovićem na koncertu Plasida Dominga na Tašmajdanu i zaokupirala pažnju svih prisutnih.

Besprekorno držanje, odmerena šminka i pažljivo birana odevna kombinacija, postavila je ministarku u epicentar pogleda okupljenih ljudi, koji su joj se divili. Uvek doterana i svedena, kao što to priliči ženi koja je na funkciji ministarke, Zorana se smatra pravom damom kojoj bi mnoge žene pozavidele.

Pročitajte: Ljubavna priča kao sa filmskog platna - Ovo je muž ministarke Zorane Mihajlović (FOTO)

Ata Images

 

Izgled Zorane Mihajlović se, takođe, promenio. Mnogi su primetili da je u nikad boljoj formi, te da je izgubila nekoliko kilograma i dovela svoju liniju do perfekcije. Za ovu priliku, ministarka se odlučila za crni sako i pantalone, a ceo autfit je podigla na viši nivo bluzom od diskretne čipke.

Takođe, suprug Zorane Mihajlović uklopio je svoju odevnu kombinaciju sa ministarkinom, te je obukao elegantno crno odelo, kakvo priliči događaju kojem su prisustvovali.

 

Komentari (1)

Loading
Milena

14:52 10.09.2021

Zena je tip-top. Odmerena, elegantna, pre svega dama, kako i prilici zeni na takvom polozaju. Mnoge bi mogle da o modi, drzanju i stavu uce od nje!