Moda

Modna avangarda: Seka Aleksić još jednom pokazala da će crno-bela kombinacija uvek biti trend (FOTO)

Modni odabir Seke Aleksić zadivio je sve - lekcija o kojoj se priča.

Modna avangarda: Seka Aleksić još jednom pokazala da će crno-bela kombinacija uvek biti trend (FOTO)

Modni odabir Seke Aleksić ne malo puta oduševio je žene. Luksuzni garderober u koji je pevačica godinama ulagala, krije komade za kojima uzdišu mnoge dame. Pa ipak, i sama Seka zna da najbolje izgleda kada se odluči za klasiku.

Upravo takvu kombinaciju Seka Aleksić nedavno je ponela, a kada je svoju fotografiju podelila na "twitteru" nastala je pometnja.

Naime, pevačica, koja je izgled osvežila, novom, kratkom frizurom, odlučila je da ponese modnu avangardu - klasičan crno beli look, koji je sklopila od izuzetno modernih komada, neobičnog kroja.

Pročitajte: Prekršila modno pravilo, ili donela revoluciju? Posle ovog fashion poteza Seke Aleksić, više nijedan outfit neće izgledati isto (FOTO)

Bela oversized košulja haljina, stilizovana crnim kardiganom istakla je Sekinu figuru i kontrastom naglasila liniju peščanog sata. Crni kaput i čizme dali su kombinaciji jesenji vajb, a Seka je prema mišljenju mnogih izgledala bolje nego ikad.

Da je modni odabir Seke Aleksić nepogrešiv svedoče i brojne dame, koje su joj na račun izgleda, ali i stila udelile komplimente.

Komentari (0)

Loading