Moda

Pogledajte bajkovitu kolekciju modnog studija „Boudoir“ kojom su proslavili 20. rođendan!

Modni studio Boudoir je dvadesetu godišnjicu proslavio uz novu modnu priču dizajnerki Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.

Pogledajte bajkovitu kolekciju modnog studija „Boudoir“ kojom su proslavili 20. rođendan!

– Treba imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si niko, svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vrilend, pokušavajući da opiše koliko je važno da u životu imamo određen stil, jedinstvenost koja nas izdvaja u masi istih.

Upravo taj stil, tu ljubav prema lepim stvarima, prema lepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, poseduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave neverojatnih dvadeset godina njihovog brenda.

Promo/Matković x Vild

 

 

Modni studio Boudoir – 20 godina u svetu mode

Njihov dizajnerski potpis prepoznatljiv je, pamtljiv i drugačiji. Reč je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljkama njihovog dizajna, daju onaj potrebni „X“ faktor.

Boudoir je zaista posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji nudi lepotu koja transformiše njihove klijentkinje.

Promo/Matković x Vild

 

To ti je Boudoir!

Upravo o tome govori i njihova aktuelna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva To ti je Boudoir, sumira novi iskorak za kreativne i kreatore koje se, uprkos epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štaviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefinišu glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik večne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, šik i tako zaigrane tačkice – svi ovi elementi pronašli su mesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Serijom upečatljivih kreacija Martina i Morana tako su oduvale dvadeset svećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novu deceniju vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom ‘To ti je Boudoir’ baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

#Boudoir20

#BoudoirNewEra
#BoudoirParty

Fotografije potpisuju: Matković x Vild
Make up: Tena Bašić
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Model: Klara, Midikenn

Komentari (0)

Loading