Moda

Modnu inspiraciju našla je u moćnoj političarki: Evo kojim stajlingom je Dea Đurđević sada pobrala sve simpatije interneta (FOTO)

Dea Đurđević još jednom je pokazala zašto je jedna od najstilizovanijih voditeljki.

Modnu inspiraciju našla je u moćnoj političarki: Evo kojim stajlingom je Dea Đurđević sada pobrala sve simpatije interneta (FOTO)

Jutarnji programi na domaćim televizijama odavno više nisu isključivo poligon za servisne informacije, niti samo debate na različite društvene teme - uveliko su i poprište modnih okršaja, naročito među voditeljkama ovih emisija. Svaki njihov odabir, svako jutarnje pojavljivanje pažljivo se motre a brojni kritičari kasnije te stajlinge ocenjuju. Voditeljke ovakkvih programa to uveliko znaju, pa zato i TV lice "Novog jutra" na televiziji "Pink" Dea Đurđević (29) dosta svoje pažnje pridaje vizuelnom momentu. Ona je kroz brojne emisije unazad negovala stil jake, poslovne žene s ponekim nežnim detaljem a nešto baš tako pokazala je i spremajući se za jučerašnju emisiju pa je na "Instagramu" već dobila niz pohvala.

Kako se vama čini ovo izdanje iznad? Poznata voditeljka i novinarka izgleda je u njemu veoma uživala i osećala se zaista moćno, čim je dobila inspiraciju da baš ovakvu poruku uputi svojim pratiocima.

- Ukoliko vam treba neki savet, pitajte muškarca, ali ako treba nešto da vam se obavi, onda definitivno ženu - citirala je Dea nekadašnju premijerku Velike Britanije Margaret Tačer

Ovo nije redak slučaj da se Dea vodi takvim primerima kroz svoje modne avanture, pa pogledajte u nastavku i njene druge zadivljujuće momente.

Pročitajte: Fotografija dana: Dea Đurđević pokazala mamu, svi komentarišu samo jedno!

Komentari (0)

Loading