Moda

Nije štedela: Anđelka Prpić ponela najveći trend sezone, a cena će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Stil Anđelke Prpić na nedavnoj premijeri filma "Južni vetar - ubrzanje" nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Nije štedela: Anđelka Prpić ponela najveći trend sezone, a cena će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Da glumica Anđelka Prpić vodi računa o svom izgledu, odavno je svima jasno. Atraktivna plavuša gde god da se pojavi privuče pažnju svih prisutnih svojom pojavom i besprekornim stilom. Nedavno, na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar - ubrzanje" Anđelka je bila definitivno najzapaženija, sudeći da je ponela smelu kombinaciju, koju je "začinila" komadom koji papreno košta.

Stil Anđelke Prpić ne prestaje da se komentariše, iako je premijera bila pre par dana, s ozbirom na to da je glumica ponela vodeći trend jesenje sezone, po ugledu na kreacije koje se mogu videti na svetskim pistama. Ona nije štedela da bi izgledala savršeno, a iako je potpuno nenametljiva, nije prošla neprimećeno.

Naime, Anđelka je ponela čizme renomiranog bredna "LeSilla", model "Eva vegan boots", koji košta vrtoglavih hiljadu evra i skoro je rasprodat širom sveta. Čizme u kroko dezenu sa veoma tankom potpeticom istakle su glumičine izvajane noge, a ostatak odevne kombinacije bio je prilično neutralan, sudeći po tome da je obuća ovog puta upadljiva.

Pročitajte: Vesela i razigrana - Smela kombinacija Anđelke Prpić je HIT ove jeseni (FOTO)

Boško Karanović

 

Iako prosečna žena sa prosečnom platom u Srbiji ne može priuštiti baš ove čizme, utešno je što i domaći brednovi, kao i lanci prodavnica brze mode, prave slične, te se može vrlo lako iskopirati ovaj stil, koji će obeležiti jesen.

 

Komentari (0)

Loading