Moda

Jovana Nikolić Mišković iznenadila smelim izborom - Jesenji outfit koji ćete želeti da rekreirate već danas

Stil Jovane Nikolić Mišković prava je inspiracija za jesenje dnevne outfite.

Jovana Nikolić Mišković iznenadila smelim izborom - Jesenji outfit koji ćete želeti da rekreirate već danas

Kada pomislite na savršen jesenji outfit kroz glavu vam prođe nekoliko stvari, poput slojevitog odevanja, jednostavnosti, udobnosti, i naravno nude nijansi. Pa ipak, pri odabiru savršenog jesenjeg outfita često sebe zapitate - kako da sve iskombinujem, a da ipak ne bude dosadno.

Stilsku lekciju i odgovor na ovo pitanje dala je Jovana Nikolić Mišković svojim modnim odabirom za premijeru predstave "Zelena čoja Montenegra".

Pročitajte: KOMBINACIJA KOJA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE - Pogledajte zašto je Jovana Nikolić Mišković sinoć bila u centru pažnje (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, Jovana je ispštovala sve osnove savršenog jesenjeg outfita, pa ipak, njen stilski odabir nije izgledao monotono. Pevačica se naime odlučila za nude nijanse, slojevito oblačenje, ali je odabrala i zvezdu outfita.

Šarene farmerice dale su klasičnom i jednostavnom look-u pun sjaj, a celu modnu priču podigle su na viši nivo. Ujedno ovaj komad savršeno je povezao braon čizme i beli šal. Stil Jovane Nikolić Mišković još jednom je odneo samo pohvale, a njen outfit mnogim damama biće sjajna inspiracija tokom jesenjih dana.

 

Komentari (0)

Loading