Moda

Prva dama dobrog ukusa! Nepogrešiv modni odabir Tamare Vučić, koji ćete želeti da izgradite i sami (FOTO)

Stil Tamare Vučić ostavlja bez daha, kad god se pojavi

Prva dama dobrog ukusa! Nepogrešiv modni odabir Tamare Vučić, koji ćete želeti da izgradite i sami (FOTO)

Prva dama Srbije ima istančan modni ukus, koji nije ostao nezapažen tokom njenih javnih pojavljivanja. Uvek svedena, odmerena i besprekorno odevena, ona važi za pravu modnu inspiraciju.

Stil Tamare Vučić sofisticiran je i elegantan i mnoge dame u njemu traže inspiraciju za nepogrešiv modni odabir kada su posebne prilike u pitanju.

Pročitajte: Prva dama Srbije ponovo održala stilsku lekciju - Tamara Vučić u kombinaciji koja je iz jednog razloga modni hit sezone

Getty Images

 

Prva dama Srbije svojim stavom odiše elegancijom i dostojanstvom, pa su haljine koje bira, uglavnom modni asesoar koji ističe njenu ličnost.

ATA Images

 

Uglavnom lepršave, odmerene i jarkih boja, one ističu siluetu i lepotu žene koja ih nosi. A prva dama uglavnom igra na kartu svedene šminke i garderobe, koja savršeno ističe njenu prirodu.

Pročitajte: Za korak ispred svih - Prva dama oduševila na Srpkoj filantropskoj gala večeri u Njujorku, o njenoj prelepoj haljini svi pričaju (foto)

Boško Karanović

 

Mnogi je porede sa Kejt Midlton i španskom kraljicom Leticijom, a mi smo izdvojili neka od najlepših izdanja, koja govore u prilog tome da je stil Tamare Vučić nepogrešiv.

Goran Čvorović

 

story

 

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Danica

06:49 28.02.2022

PRELEPA je i uvek divno obučena , pristojna žena i dostojanstvena kako i priliči. Svaka čast! Svetski , a naša !