Moda

WOW! Cipele Tamare Dragičević poželećete da imate u svom ormaru, a JEDAN DETALJ pokazuje zašto je njen stil savršen (FOTO)

Stil Tamare Dragičević iznova oduševljava, a taman kada publika pomisli da ne može bolje, glumica ponovo iznenadi sve…

WOW! Cipele Tamare Dragičević poželećete da imate u svom ormaru, a JEDAN DETALJ pokazuje zašto je njen stil savršen (FOTO)

Stil Tamare Dragičević uvek je unikatan i originalan, o čemu kreacije koje glumica ponese na nekom javnom događaju govore same za sebe. Na njenu pojavu, niko ne ostaje ravnodušan, te je to bio slučaj i na sinoćnjem zatvaranju 50. Međunarodnog filmskog festivala FEST.

Stil Tamare Dragičević - da li od ovoga može bolje?

Fotografije nastale na pomenutom događaju, na kojima je Tamara, zabeležile su savršen outfit koji je ponela, a koji je do sada neviđen.

Pročitajte: Prvi problemi u braku Tamare Dragičević - Drugarica me je pitala što ga ne ostavim i kako mu preko svega prelazim

Ata Images

 

Naime, popularna glumica nesvakidašnjim komadom, jaknom od zelenog krzna, oduševila je prisutne, a savršeno ga je uklopila uz haljinu u bež tonu, koja joj je stala kao salivena. Dok su jedni gledali u njenu besprekornu šminku i frizuru, drugima su pažnju privukle njene cipele na šniranje, koje su trenutno veliki trend, budući da ih modne kuće poput „Balmain“  dizajniraju i predstavljaju na svetskim pistama.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Ovako su Tamara Dragičević i Petar Benčina otpočeli romansu, priča će vas NASMEJATI DO SUZA

Ata Images

 

Posmatrajući pomenute fotografije, stiče se utisak da bi se Tamara upravo mogla naći na nekoj svetskoj pisti sa ovom modnom kombinacijom, a zasigurno je zasenila sve prisutne dame, budući da je bila najistaknutija.

Komentari (0)

Loading