Moda

Ljubav i moda na Đokovićev način

Poslednjih šest meseci operski pevač, ali i modni dizajner Stefan Đoković proveo je u radu na novoj kolekciji.

Ljubav i moda na Đokovićev način

Glavni razlog što se odlučio da napravi nove kreacije jeste da na velika vrata glamur kroz večne krojeve, luksuzne materijale, zagasite metalik boje i seksipil sa ukusom.

Pročitajte: Đoković oduševio kolekcijom “Pun Mesec”

Dušan Stević

 

Kako bi se svaka devojka ili dama pronašla omiljeni ženski komad za sebe, modeli variraju od dugih glamuroznih haljina dostojnih crvenog tepiha Kana i Venecije, midi koktel haljina savršenih za prilike venčanja, matura, ali i drugih važnih proslava.

Pročitajte: Nenametljivo i naizgled skromno - Kako OVAKAV outfit Ane Ivanović vredi nekoliko desetina hiljada evra?

Dušan Stević

 

Uz sve to tu su i kratki modeli za lude nezaboravne noći. Ali ono što je sigurno, za koji god model da se odlučite, sve oči će biti uprte u vas! Model koji je prilikom fotografisanja kolekcije nosio Đokovićeve kreacije jeste umetnica Vera Vuksanović.

Pročitajte: Stajling Džejle Ramović koji možete lako iskopirati - Iznenadiće vas kako je ovog puta uklopila boje (FOTO)

Dušan Stević

 

- Boje su inspirisane mesečinom i svitanjem što je, uz muziku, moja stalna inspiracija. Energija srebrne, optimizam nežne roze, glamur zlatne. Proleće koje uliva nadu, jer samo tako možemo pobediti sivilo. Onim što nosimo u sebi i naravno, na sebi, jer i taj izbor pokazuje da je svaki pojedinac kreativan, a ženama je to prirodno. Lepota, mašta, elegancija, seksepilnost. Sve ovo je sadržano u mom predlogu za proleće/leto 22 - izjavio je Stefan za beogradske medije.

Pročitajte: Nosila ju je princeza Dajana, asesoar je po njoj je dobio ime - Evo zašto je OVA torba HIT sezone (FOTO)

Dušan Stević

 

Dušan Stević

 

Dušan Stević

 

 

Komentari (0)

Loading