Moda

Ne znamo da li prvo da gledamo u PRESKUPE CIPELE ili ZGODNOG MUŽA: Fotografije Marije Tarlać koje ćete zumirati

Stil Marije Tarlać vrlo je specifičan i prepoznatljiv

Ne znamo da li prvo da gledamo u PRESKUPE CIPELE ili ZGODNOG MUŽA: Fotografije Marije Tarlać koje ćete zumirati

Vrlo spretno ona uklapa, samo na prvi pogled, nespojive dezene i boje, koristi u odevanju isključivo kvalitetne materijale i po poslednjoj modi skrojene kreacije, stoga je stil Marije Tarlać nešto što ovog proleća definitivno treba da iskopirate. Vrlo specifična i prepoznatljiva u odevanju modna dizajnerka najviše privatno voli kada je u farmerkama, pantalonama i nekoj oversize košulji, dok za večernje svečanosti uvek bira nešto što će naglasiti njenu manekensku liniju. Tako je bilo i nedavno za potrebe jedne proslave, koju su mediji ispratili. Zahvaljujući svom stilu Marija se istakla među brojnim zvanicama, a mi nismo mogli da ne obratimo pažnju na njene predivne sandale. 

Pročitajte: Modni saveti najuspešnijih: Najnoviji stil Marije Tarlać blago naglašava šta će se nositi ovog proleća (video)

Boško Karanović

 

Nije nam puno trebalo da shvatimo da je reč o komadu iz kolekcije dizajnerke obuće Magde Butrym. 

Pročitajte: Foto-razglednice: Letovanje Marije Tarlać raj za sva čula (foto)

Boško Karanović

 

Potpetice sa tankim kaiščićem oko članka i rasutim perjem oko prstiju definitivni su hit u svetu, kao i njihova cena. Za par crnih sandala, namenjenih večernjem izlasku, kreatorka je izdvojila čak 1000 evra. Ipak, to nije jedina stvar koje je te večeri po pitanju Marije ostala nezabažena. Nekadašnja voditeljka i manekenka, danas dizajnerka posle dužeg vremena pokazala je supruga, košarkaša u penziji Dragana Tarlaća. Svi su primetili koliko je zgodan, takođe i stilizovan.

Komentari (0)

Loading