Celebrity News

Fotografija zbog koje ćete ostati bez daha: Prva dama Tamara Vučić u venčanici

Haljina Tamare Vučić oduzima dah

Fotografija zbog koje ćete ostati bez daha: Prva dama Tamara Vučić u venčanici

Stil Tamare Vučić već je nadaleko poznat kao prefinjen i odmeren. Ipak, u ovako bajkovitom izdanju do sada je nismo videli. Naime, prva dama Srbije bila je gošća na reviji modnog kreatora Mihaila Anušića, koji kreacije potpisuje kao Mihano Momosa. Tom prilikom Tamara je ponela haljinu sa njegovim potpisom, od koje zastaje dah.

Poznate dame blistale su na događaju poznatog kreatora u njegovim kreacijama, a Tamara je nosila haljinu iz bridal kolekcije. Haljina Tamare Vučić bajkovita je venčanica, koju je prva dama iznela na spektakularan način.

Pročitajte: Pojavila se u centru grada i sve je stalo - Pogledajte zašto svi komentarišu današnje pojavljivanje prve dame Tamare Vučić (FOTO)

Instagram

 

Bajkovitu haljinu učinila je zvezdom svog look-a, a pored svedene frizure, šminku je naglasila samo crvenim ružem, koji je takođe bio lajt motiv večeri.

Bajkoviti izgled prve dame Srbije opčinio je prisutne, a fotografije sa ovog događaja izmamile su brojne komplimente domaće javnosti. Na jednoj od njih Tamara pozira sa Mihanom i Natašom Vulin.

Komentari (3)

Loading
Masa

20:22 22.04.2022

Bas je lepa, savrseno joj stoji sta god da obuce. Dopada mi se sto ima svoj stil, iako ume da iznese bas sve. Ipak, ova zena radi ozbiljne stvari za nasu zemlju i drustvo. Volela bih malo i to da prenesete.