Moda

Bojana Ristivojević zasenila: Jednostavno a elegantno - kombinacija koju svaka žena mora imati u garderoberu (FOTO)

Bojana Ristivojević oduševila modnim odabirom

Bojana Ristivojević zasenila: Jednostavno a elegantno - kombinacija koju svaka žena mora imati u garderoberu (FOTO)

Sinoć u Beogradu u Epic centru organizovana je manifestacija "Noć uzvišene lepote" na kojoj su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života. Goste je ispred organizacije pozdravila doktorka Maja Jevđević, tvorac i kozmetičke linije Mojaderm.

- Pre svega bih vam poželela dobrodošlicu u svoje i ime svoga tima na jednu, mogu slobodno da kazem, manifestaciju, koju smo simbolicno nazvali "Noć uzvišene lepote", a sa željom da ovo druženje postane tradicionalno. Cela ideja je nastala kao rezultat velike ljubavi prema ovom poslu, a pre svega iz posvećenosti očuvanju zdravlju i nezi kako žena, tako i muškaraca! Lepota je velika i neiscrpna tema, i o njoj bi moglo da se priča danima, a moja želja večeras je da se ipak svi mi opustimo i uživamo - poručila je Jevđević.

Pročitajte: Upoznajte moju Mitru - Bojana Ristivojević predstavlja ćerku, iznenadiće vas šta kaže o OCU DETETA (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Među prisutnima našli su se pevačice Indy, Džidža, Martina Vrbos, kao i voditelji Nemanja Velikić i Ljiljana Stanišić, slikarka Biljana Cincarević.

Posebnu pažnju svojim modnim odabirom za ovu priliku, ipak je najviše privukla Bojana Ristivojević. Jednostavnom kombinacijom crne i bele voditeljka je još jednom pokazala da klasika nikada ne izlazi iz mode i ponovo inspirisala dame da u svom garderoberu u moru trendi komada, potraže onu "sigurnu kartu", sa kojom će nepogrešiov izgledati božanstveno.

 

Komentari (0)

Loading