Moda

Svaka žena može pozavideti: Cipele Ane Sević želećete odmah da ponesete, a od cene torbe će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Stil Ane Sević privlači sve više pažnje...

Svaka žena može pozavideti: Cipele Ane Sević želećete odmah da ponesete, a od cene torbe će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Stil Ane Sević oduševio je sve okupljene na nedavno održanom koncertu Marije Šerifović. Pevačica se pojavila u pratnji svog supruga Daniela Nedeljkovića, a na njen stajling niko nije ostao imun- pogotovo članice lepšeg pola.

Stil Ane Sević iznenadio

Naime, ono što je Anu izdvojilo iz mase publike i poznatih koji su se pojavili na pomenutom događaju, jesu jarke boje koje je ponela. Da je nepogrešiva, svedoči i činjenica da je ponela dve boje koje se ove sezone i te kako kombinuju, a u pitanju su roze i narandžasta.

Pročitajte: Porodica presrećna - Samo mesec dana od porođaja u dom Ane Sević stigao je ON!

Ata Images

 

Dok joj je odelo stajalo kao saliveno, mnogi nisu odoleli da posmatraju u papreno skupe asesoare koje je "prošetala" . Po ugledu na svetske zvezde i po najnovijoj modi, Ana Sević svoj stajling podigla je viši nivo komadima iz najnovije kolekcije modnog brenda "Valentino" . 

Pročitajte: Kakav raj! Zavirite u luksuzni stan na Vračaru u kome živi porodica Ane Sević i Danijela Nedeljkovića (FOTO)

 

 

Činjenica da je prošetala cipele skuplje od 1000 evra, kao i torbicu od nekoliko hiljada evra, mnoge je iznenadila, ali su se svi složili u jednom - da joj ovaj outfit i te kako pristaje.

Kako se vama dopada ovo izdanje Ane Sević?

 

Komentari (1)

Loading