Moda

Kakav frajer: Svi šeruju novu fotografiju Duška Tošića, vidi se da mu je na stajling uticala posebna žena (FOTO)

Stil Duška Tošića je besprekoran...

Kakav frajer: Svi šeruju novu fotografiju Duška Tošića, vidi se da mu je na stajling uticala posebna žena (FOTO)

Stil Duška Tošića uvek se nađe u prvom planu. Suprug Jelene Karleuše čini da pripadnice ženskog pola nisu imune na njega, ali i da mu jači pol zavidi na eleganciji i ukusu. Svakim svojim novim pojavljivanjem on doslovno očara javnost, te mu je to još jedanput pošlo za rukom.

Stil Duška Tošića iznova oduševljava

Dok boravi u Istanbulu, verovatno zbog poslovnih obaveza, bivši fudbaler, sada fudbalski menadžer, uspeva da iskoristi i priliku da se nađe na ekskluzivnim lokacijama ovog grada, a sve je zabeležio fotografijom.

Pročitajte: Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila - Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

 

 

Naime, Duško je pozirao odeven u odelo, u bojama koje mu savršeno pristaju. Preplanuo, vitak i raspoložen, on je uživao u lepom vremenu, a svi pratioci na društvenim mrežama ostali su očarani njegovom modnom kombinacijom. Bilo da nosi najskuplje brendove ili marke dostupne svima, suprug Jelene Karleuše je nepogrešiv u svom odabiru. , baš zbog toga jer je pop diva uticala na njegov ukus, koji se značajno s godinama promenio nabolje.

Kako se vama dopada ovo izdanje Duška Tošića?

Komentari (0)

Loading