Celebrity News

Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

Prva ljubav Jelene Karleuše bio je mladić za kojeg je bila vrlo vezana...

Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

Instagram

Prva ljubav Jelene Karleuše obeležila je pevačici jedno životno razdoblje. U periodu kada je tek kročila na javnu scenu, kao tinejdžerka, javnost se donekle seća da se zabavljala sa momkom sa kojim je imala velike planove za budućnost.

Pročitajte: Fotografija sve govori - Dok Duško Tošić spava u hotelu, njegovo mesto u Jeleninom krevetu ZAUZEO JE ON

Instagram

 

Sa samo 19 godina, sa velikom iskrenošću, Jelena je javno govorila o izvesnom Nemanji, koji ju je činio srećnom.

Prva ljubav Jelene Karleuše ju je činila srećnom

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – pričala je pevačica s osmehom na licu, prenosi "Svet&Scandal" .

Pročitajte: Komšiluk na nogama! Nakon renoviranja vile u dvorištu osvanuo prizor koji će uznemiriti Duška (FOTO)

Instagram

 

Kao što to biva sa svim velikim, prvim ljubavima, Jelena je imala veliku želju da sa Nemanjom provede čitav životom i da osnuje sa njim porodicu:

Pročitajte: IDIOTI koji zaslužuju ŠAMAR - Karleuša na dan Konstraktinog nastupa na Evroviziji KONAČNO REKLA ŠTA MISLI O NJOJ! Ovo ćete pročitati dvaput

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece -  dodala je ona, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Epilog petnaestogodišnjeg sukoba šokirao javnost - Seka nikad otvorenije iznela stav o Jeleni Karleuši: ONA TO SVAKAKO JESTE! 

Instagram

 

 

Ipak, sudbina im je pomrsila planove, te je tinejdžerska ljubav pala u zaborav i nakon raskida od pomenutog momka, Karleuša je uplovila u vezu za žestokim momkom Zoranom Davidovićem Ćandom, sa kojim se zabavljala do njegove smrti.

Prva ljubav Jelene Karleuše - sudbina je imala drugačije planove

Danas Jelena je srećna pored supruga Duška, sa kojim je u braku preko jedne decenije i sa kojim je dobila ćerke Atinu i Niku, a kako je jednom prilikom ispričala, neostvarena želja njene jače polovine je da dobiju muško dete.

Pročitajte: Renoviranje je gotovo - Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Instagram

 

– Duškova najveća želja je sin. Ništa ne silimo, ako se desi, desiće se. Pobogu, nisam ni 40 napunila. Sve se može kad se hoće – rekla je Jelena 2018. godine za "Hello" .

 

Komentari (0)

Loading