Moda

Fotografija Katarine Žutić iznenadila: Glumica drastično promenila izgled, sad je ista majka Ceca

Izgled Katarine Žutić pobrao brojne komplimente

Fotografija Katarine Žutić iznenadila: Glumica drastično promenila izgled, sad je ista majka Ceca

Glumica Katarine Žutić, ćerka Svetlane Bojković i Miloša Žutića, od roditelja je nasledila neverovatan glumački talenat. Pa ipak, talenat za glumu nikada nije bio jedini koji ju je krasio. Kaja se pored glume aktivno bavi muzikom i slikanjem, a njena umetnička duša negovala je i specifičan imidž.

Izgled Katarine Žutić oduvek je urban, a glumica je godinama negovala rokerski stil. Kratka crna kosa, bajkerske čizme, kožna jakna i naočare oduvek su bili zaštitni znak glumice. Međutim, čini se da je došlo vreme za promenu imidža.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA DANA - Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Ata Images

 

Katarina Žutić pojavila se na predstavi "Brod plovi za decu rudara", gde je na bini pustila svoj raskošni glas, a njeno izdanje tom prilikom iznenadilo je mnoge. Naime, ona se na sceni pojavila u elegantnoj satenskoj haljini, dok je kosu pustila i ofarbala u crveno.

Prisutni su primetili da ženstveni izgled Katarine Žutić neverovatno podseća na imidž njene majke Cece, koja važi za jednu od najvećih dama srpske glumačke scene, pa su glumici uputili dodatne komplimente, da s godinama sve više liči na majku.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading