Moda

Kraljice crvenog tepiha: Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga elegantnim toaletama osvojile Zagreb (FOTO)

Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga osvojile Zagreb prošetavši u elegantnim kreacija

Kraljice crvenog tepiha: Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga elegantnim toaletama osvojile Zagreb (FOTO)

Sinoć je hrvatsko izdanje magazina Story u Zagrebu proslavilo svoj 20. rođendan. Tim povodom na crvenom tepihu okupile su se brojne zvezde iz Hrvatske i regiona, kako bi sa redakcijom magazina proslavili jubilej na proslavi pod imenom "Hall of fame". Među brojnim glumcima, influenserima i muzičkim zvezdama, crvenim tepihom prošetale su Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga i osvojile Zagreb.

Svaka elegantna na svoj način, njih tri definitivno su elegantnim toaletama ponele titulu najbolje odevenih dama, a zajedno su tri lepotice pozirale i pred kamerama, ne skidajući osmeh sa lica.

Pročitajte: Može da ih priušti svaka žena! Cipele Nataše Bekvalac su vodeći hit ovog leta (FOTO)

Story.hr

 

Nataša Bekvalac blistala je u jednostavnoj beloj haljini, čiju je svedenost ispratila i šminkom i frizurom, tako da je još jednom pokazala da je manje uvek više.

Story.hr

 

Sara Jo, ponela je kratku, efektnu haljinu u kajsija nijansi, koju je iskombinovala sa sandalama u istom tonu. Njenu chic kombinaciju, razbila je samo crvenim karminom, dok je putila da efektna toaleta nosi celu priču.

Jelena Rozga izgledala je poput kraljice u toaleti kraljevski plave boje, koja je savršeno istakla figuru ove džepne venere. Holivudski glamur nakitom i frizurom potpuno je došao do izražaja.

Pročitajte: S razlogom pripada prošlosti... Jelena Rozga prvi put žestoko i otvoreno o Stjepanu Hauseru

I pored brojnih drugih zvezda, koje su oduševile na crvenom tepihu, Saja Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga definitivno su osvojile Zagreb i Zagrepčane svojim neverovatnim modnim odabirom.

Komentari (0)

Loading