Moda

Kad je ušla sa crvenim karminom svi su se okrenuli: Prva dama Tamara Vučić posle tri meseca u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Modno izdanje Tamare Vučić oduševilo prisutne

Kad je ušla sa crvenim karminom svi su se okrenuli: Prva dama Tamara Vučić posle tri meseca u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Modno izdanje Tamare Vučić očaralo prisutne...

Prvu damu Srbije, Tamaru Vučić, domaća javnost nije videla više od tri meseca. Za to vreme, ona se posvetila sinu Vukanu, humanitarnom radu, a sada je konačno prisustvovala otvaranju kabineta za funkcionalnu procenu vida i prvom međunarodnom simpozijumu "procena vida i vizuelno funkcionisanje".

Opština stari grad

 

Posle tri meseca prva dama se pojavila u javnosti, a modno izdanje Tamare Vučić očaralo je sve. Duga smeđa kosa, crveni ruž i haljina svedenog krova, mnoge je oduševila, pa je prva dama na svoj račun dobila brojne komplimente.

Pročitajte: Tajne prve dame Srbije - Kako je izgledala i čime se bavila Tamara Vučić pre udaje za predsednika

Opština stari grad

 

Starogradska Osnovna škola za zaštitu vida „Dragan Kovačević” obeležila je juče Dan škole otvaranjem prvog kabineta za funkcionalnu procenu vida i prvim međunarodnim simpozijumom „Procena vida i vizuelno funkcionisanje“, koji je održan u velikoj sali Gradske opštine Stari grad.

Pored roditelja, profesora i brojnih gostiju, svečanosti su prisustvovali i supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić, prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović.

Opština stari grad

 

Reč je o školi u kojoj su se tokom godina školovala brojna deca sa oštećenim vidom, a koja je danas moderna vaspitno - obrazovna ustanova.

Prva dama Srbije obratila se prisutnima istakavši značaj otvaranja novog kabineta u školi "Dragan Kovačević":

- Zato smatram značajnom svaku temu koja pod svetla reflektora stavlja decu i njihov razvoj. I da se sa dužnom skromnošću nadovežem na nobelovca koji konciznim iskazom ume reći velike istine, moramo u svakom trenutku raditi na dobrobiti naše dece kako bi naša reka, ponekad i zagađena prilivom dnevne negativnosti i ljudske nebrige, ipak došla do svog odredišta koje predstavlja mir i dobro za svakog pojedinca ljudske zajednice. Svaki korak koji učinimo na ovom putu može nam se učiniti mali i nevažan, ali na kraj puta ne stižu oni koji prave velike korake, nego oni koji imaju dovoljno snage, odlučnosti i upornosti da na svom putu ne odustanu uprkos umoru i preprekama.

Pročitajte: Detalj o kome se priča - Ogrlica Tamare Vučić krije veliku tajnu prve dame Srbije

Opština stari grad

 

 

Komentari (0)

Loading