Moda

Njen izgled će vas zaista raspametiti: Ana Brnabić sa partnerkom posle dugo vremena u javnosti, evo zašto svi pričaju o Milici (FOTO)

Ana Brnabić i Milica Đurđić lepo izgledaju zajedno

Njen izgled će vas zaista raspametiti: Ana Brnabić sa partnerkom posle dugo vremena u javnosti, evo zašto svi pričaju o Milici (FOTO)

Obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije večeras prisustvovale su i Ana Brnabić i Milica Đurđić. Premijerka i njena emotivna partnerka na događaj od nacionalnog značaja pojavile su se ruku pod ruku, vrlo lepo raspoložene i savršeno usklađenih stajlinga, što je odmah svima zapalo za oko.

Pročitajte:Ana Brnabić: Sin nije moj na papiru, ali jeste u srcu

Ata Images

 

Doktorka je za svečanu priliku ponela belu haljinu koja prati liniju tela, sa šlicem sa strane. U ruci je imala tašnicu boje svoga sata, veličine tek koliko karmin i eventualno ključ od kuće može da joj stane, a svetloplavi detalji na njenoj odevnoj kobinaciji slagali su se sa premijerkinim teget odelom. 

Pročitajte: Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO: Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

ATA Images

 

Predsednica vlade i njena supruga nisu se dugo u javnosti pojavljivale zajedno, zato su sada privukle veliku pažnju, što zvanica, što medija. Čitave večeri Ana Brnabić i Milica Đurđić bile su fokusirane jedna na drugu, vidno bliske i privržene. Po mišljenju mnogih uzor su kako se porodica gradi i čuva, te ne čudi što je njihov odnos konstantna tema javnosti.

Komentari (0)

Loading