Celebrity News

Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO: Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

Emotivna partnerka Ane Brnabić i premijerka Srbije na početku ljubavi izgledale su potpuno drugačije

Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO: Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

Emotivna partnerka Ane Brnabić u njen život ušla je pre više od 15 godina, kada su obe vodile živote daleko od radoznalih pogleda javnosti i gradile svoje besprekorne karijere.

Domaćoj javnosti nije dostupno mnogo fotografija iz perioda kada su Ana i Milica otpočele svoju ljubavnu priču, međutim, jedna od uspomena koju su zabeležile svedoči da su na početku ljubavi izgledale nešto drugačije. Milica, koja je danas lice sa naslovnice brojnih magazina, tada je izgledala poput devojčice, dok je Ana, zadržala svoj prepoznatljivi imidž, dok je u to vreme imala nešto drugačiju frizuru.

Pročitajte: Ana Brnabić - Sin nije moj na papiru, ali jeste u srcu

Privatna Arhiva

 

Danas je emotivna partnerka Ane Brnabić uspešna doktorka, koja posvećeno podiže sina Igora i životna podrška prvoj ženi Srbije.

‒ Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovaramo o mom poslu, kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Pričamo o teškim odlukama, jer posao je takav da se posledice i kritika mog života neumitno tiču i nje. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, mada to nikada nije želela. Njeno pojavljivanje u javnosti je više podrška meni nego želja da se pojavljuje, i ja joj zahvaljujem na tome - otkrila je Ana kakvu je žrtvu zbog nje podnela lepa Milica Đurđić.

Komentari (0)

Loading