Moda

Savršen modni sklad: Miloš Biković u provodu sa devojkom, izgledaju kao da su godinama u braku (FOTO)

Miloš Biković i Ivana Malić oduševili javnost

Savršen modni sklad: Miloš Biković u provodu sa devojkom, izgledaju kao da su godinama u braku (FOTO)

Protekli vikend u prestonici obeležen je koncertom italijanskog tenora Andree Bočelija u okviru Belgrade River Festa, a među poznatim licima veliku pažnju privukli su Miloš Biković i Ivana Malić.

Ljubavni život Miloša Bikovića uvek je u žiži interesovanja, pa ne čude radoznali pogledi kojima je par bio izložen na pomenutom događaju.

Pročitajte: Nema više sumnje, IVANA JE TA - Miloš Biković doneo je odluku i svi čestitaju (FOTO)

Boško Karanović

 

Savršeno stilski usklađeni odlučili su se za uvek aktuelnu belu boju, te nisu izostali komentari da su Miloš Biković i Ivana Malić jedan od najlepših i najskladnijih parova na javnoj sceni i da uprkos činjenici da su u vezi tek oko godinu dana, izgleda kao da su godinama u braku.

Glumac se opredelio za belu košulju i sive elegantne pantalone, dok je Ivana posebno blistala u kratkoj satenskoj haljini. Par, koji svoju ljubav sve češće pokazuje u javnosti, obeležio je veče svojim emocijama, ali i skladnim izgledom, koji je oduševio mnoge.

Pročitajte: Sve sanjaju da OVO dočekaju - Miloš Biković voljenu Ivanu IZNENADIO onim što svaka devojka očekuje, pohvalila se na Instagramu (FOTO)

Boško Karanović

 

Zaljubljeni par svoju romansu započeo je prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na premijeri filma "Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje".

Miloš retko govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom za "Telegraf" osvrnuo se na napise o njegovoj i Ivaninoj veridbi:

Pročitajte: Ko se ovome nadao? Miloš Biković i Ivana Malić sinoć zagrljeni SVIMA OBJAVILI DIVNE VESTI

Boško Karanović

 

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko o njemu govorim. Mene, kada su mediji u pitanju, ništa više ne može da iznenadi. Jako mi je zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Na to mogu reći da, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe, ne znači da se to već možda nije dogodilo - zagonetan je bio glumac.

Komentari (0)

Loading