Lifestyle

U Moskvu ga redovno prati, a da li bi i OVDE? Da li Ivana vidi sebe u seoskoj kući Miloša Bikovića (FOTO)

Dom Miloša Bikovića odnedavno je seoska vikend kuća u blizini Beograda

U Moskvu ga redovno prati, a da li bi i OVDE? Da li Ivana vidi sebe u seoskoj kući Miloša Bikovića  (FOTO)

U danima kada je poželeo malo mira u prirodi Milošu Bikoviću ukazala se prilika da pazari imanje nadomak Beograda, što je budući da je bilo povoljno i predivno on i uradio. Trošna kuća od blata, koja je na kraju srušena zarad nove stabilnije i jače, u tom momentu postala je dom Miloša Bikovića, a nešto kasnije namesto nje to je postala tek novosazidana prizmena od cikle satkana mala vikendica u koju glumac navraća kada god se umori od posla, ljudi i poznatih javnih mesta.

Pročitajte: "Život mi je postao nepregledni haos": Evo na šta se Miloš Biković žali gde stigne, kako će ovo uticati na vezu sa Ivanom? (VIDEO)

youtube printscreen

 

Za novi dom Miloša Bikovića malo njih zna, tek poneki član familije, kalsići, par prijatelja a on odbija da gosti bilo koga. Budući da je u blizini imanja smešten manastir u kom njegov brat monah služi, glumac mu često odlazi u posetu, međutim, ovaj mu retko kada uzvraća. Ređe se kako tvrdi viđaju u Beogradu, nego u njegovom novom kutku, a za to ne postoji određeni razlog osim nedostatka vremena. 

Pročitajte: NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

youtube printscreen

 

Imetak koji je pre par godina sebi priuštio Miloš je morao da adaptira ne bi li bio za upotrebu. Za početak je baru koja se nalazila na sred voćnjaka zakopao crepom, zemljom, hlorom a sve u cilju da otera poskoke koji su se tu šetali, zatim je lepo pokosio, voćnjak sa jabukama i višnjama kalemio, a zemljanu kuću na kraju srušio. Tvrdi da je imao nameru da je sačuva, ali pošto se uveliko nakrivila nije joj bilo pomoći. 

Pročitajte: Miloš Biković najduže je voleo nju: Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

youtube printscreen

 

Od svega što je bilo na imanju sačuvao je ambar i ružu koju je bagerom preneo sa jednog mesta na drugo, sve ostalo je sazidao i ne krije da je lično učestvovao u gradnji. Namera mu je bila  i da sačuva stari nameštaj, da ga restauira pa da zaista napravi novu kuću sa starinskim šmekom.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading