Moda

Papuče ćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže: Da li biste se usudili da ih nosite? (FOTO)

Autor: | 26/07/2022

Stajling Kristine Mitrović izazvao lavinu komentara - brendirana od glave do pete

Papuče ćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže: Da li biste se usudili da ih nosite? (FOTO)

Instagram

Skupoceni stajling Kristine Mitrović, ćerke Željka i Milice Mitrović neretko izaziva burne reakcije, a modni komadi koje Kristina poseduje u svom garderoberu vrede i po nekoliko hiljada evra.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija Mitrovićeve naslednice, koja nikog nije ostavila ravnodušnim te su se nizale pohvale na račun lepe Kristine koja je pozirala udobno smeštena na sedištu privatnog aviona

Pročitajte: Život iz snova - Pogledajte šta je sada verenik priredio ćerki Željka Mitrovića, ovoga nema ni na filmovima (FOTO)

Svileni "Versaće" komplet za koji se Kristina odlučila je idealno rešenje za dane kada želite da izgledate stilizovano, a da vam ipak bude udobno. Akcenat je bio na asesoarima, papučama i torbi brenda "Luj Viton". 

Vesela i raspoložena Kristina nesumnjivo živi život iz bajke i svi se pitaju na koju atraktivnu destinaciju će se sada uputiti.

Fotografije koje koje često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama pokazuju život na visokoj nozi, a Željkova mezimica takođe voli da se pohvali i tretmanom koji uživa od svog verenika Ilije.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Ko je zet Željka Mitrovića i odakle mu MILIJARDE? (FOTO)

Instagram

 

Naime, budući zet Željka i Milice Mitrović naslednik je "kralja uranijuma" i jedan od najmlađih milijardera na svetu, te ne čudi sav glamur kojim je Kristina okružena. Da svoju lepšu polovinu drži kao malo vode na dlanu svedoče njihove česte objave na Instagramu, a pored poklona kojim je svakodnevno obraduje tu su i luksuzna putovanja, privatni avion kao i veliki broj skupocenih automobila sa privatnim vozačima kao i obezbeđenje.

Komentari (0)

Loading