Moda

Lagana letnja haljina Dragane Mirković savršena je za kraj avgusta: Kako biste je vi ukombinovali? (FOTO)

Haljina Dragane Mirković modni je odabir za sve prilike

Lagana letnja haljina Dragane Mirković savršena je za kraj avgusta: Kako biste je vi ukombinovali? (FOTO)

Balkanska diva kako je mnogi nazivaju jedna je od najsmernijih dama sa naše scene kada je odabir garderobe u pitanju, a lagana haljina Dragane Mirković u kojoj se fotografisala za najnoviju objavu na "Instagramu" pravi je modni pogodak za ove letnje dane.

Žena koja svoju karijeru isključivo gradi na raskošnom glasu i pesmama iako živi u velikom luksuzu i bogatstvu nikada se nije razmetala materijalnim stvarima, pa tako ni kada je njena skupocena garderoba u pitanju. Ono što je kod pevačice uvek u prvom planu jesu njen vedri duh i osmeh koji je krasi, međutim haljina za koju se sada odlučila nije mogla proći nezapaženo.

Pročitajte: Outfit za svaku priliku - Dragana Mirković inspirisala modnim odabirom, PROMENA JE OČIGLEDNA (FOTO)

 

 

Nasmejana, vedra i raspoložena, Dragana je pokazala fanovima kako uživa u atrakcijama Venecije, a za šetnju je odabrala maxi haljinu orijentalnog stila u nijansama plave i bele boje koju je savršeno uklopila uz ravnu obuću te je prijatna šetnja uz kanale i skrivene kutke ovog neverovatnog grada bila zagarantovana.

Dragana je odabrala model koji savršeno pristaje svakoj konstituciji te je još jednom pokazala kako dobro stilizovana žene treba da izgleda, a s obzirom na to da pevačica ide u korak sa svetskim modnim trendovima, haljina Dragane Mirković poslužiće mnogim damama kao inspiracija. 

 

Komentari (2)

Loading