Lepota

Svi ogovaraju Manuelu! Ćerka Dragane Mirković novim fotografijama izazvala haos na Instagramu

Ćerka Dragane Mirković u nikad lepšem izdanju

Svi ogovaraju Manuelu! Ćerka Dragane Mirković novim fotografijama izazvala haos na Instagramu

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Manuela odlučila je da na neko vreme deaktivira svoj "Instagram" nalog te uskrati pratioce za objave iz svog bajkovitog života, međutim sada je poklekla pred trendovima i vratila profil na pomenutoj društvenoj mreži zahvaljujući kojoj je preko noći postala prava senzacija.

Manuela često deli fotografije sa svojih luksuznih putovanja, ali i izazovna izdanja na koja niko ne ostaje ravnodušan.

Pročitajte: Kad pre? Ćerka Dragane Mirković NAJLEPŠIM VESTIMA oduševila roditelje, Manuela sve objavila na Instagramu (FOTO)

instagram printscren

 

Sada je pratioce obradovala fotografijama sa hrvatskog primorja gde je zasijala u punom sjaju, a posebnu pažnju privukla je svojom vitkom figurom te mnogi komentarišu da je izrasla u pravu lepoticu i da ćerka Dragane Mirković svaki put izgleda sve bolje.

Ova crnokosa dama prava je kopija svoje mame s početka karijere, pa se ne bismo iznenadili i da upliva u javne vode.

Pročitajte: Ćerka Dragane Mirković nosi kratku haljinu, okružena luksuzom na krovu - Ovako izgleda kada dete milionera slavi 20. rođendan (FOTO)

instagram printscren

 

Popularna pevačica često ističe skromnost svoje dece kojom se posebno ponosi:

‒ Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji „Prvi red“.

 

Komentari (0)

Loading