Moda

Šta ti je to na nogama? Čizmice Milice Milše su iznenadile čak i one koji je obožavaju, da li biste vi ovo obuli? (FOTO)

Autor: | 13/09/2022

Cipele Milice Milše pokazale su se kao interesantan izbor

Šta ti je to na nogama? Čizmice Milice Milše su iznenadile čak i one koji je obožavaju, da li biste vi ovo obuli? (FOTO)

Cipele Milice Milše možda će nekome više izgledati kao čizme, ali činjenica da nije na prvi pogled sigurno šta je glumica obula na promociji nove sezone njene hit serije "Igra sudbine" upravo i jeste bila jedna od glavnih tema prošle večeri. Glumica je blistala na ovom događaju jer se nakon naporne snimajuće sezone ovog leta konačno pošteno odmorila i napunila baterije za novih trista epizoda koje najavljuje "Prva" televizija.

Boško Karanović

 

Ipak, njen stajling jeste bio u prvom planu a cipele Milice Milše bile su njegov najinteresantniji deo. Glumica je obula čizme koje su crno-belih nijansi i koje se protežu gotovo do njenih kolena a sve se odlično uklopilo sa crno-belom haljinom na tufne ali ipak je posebno značajan deo njenog izleda bio širok osmeh.

Pročitajte: Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Boško Karanović

 

Cipele Milice Miše komentarišu se sada a već od ove sedmice biće komentarisane i nove epizode hit sapunice u kojoj ona tumači glavnu ulogu a njen suprug Žarko Jokanović za nju piše scenario. Kako se vama dopada stajling koji je glumica sinoć odabrala?

Komentari (0)

Loading